W X sie da Ale to wynika chyba z czujnika w dachu i lokalizacji? Trójki i Y chyba nie mają tej mozliwosci , tylko na stałe mozna ustawić . Ciekawe czy w S się da? Pewnie tez nie ? Bo nie ma znaczenia czy klape ustawia czujnik czy ręka do danej pozycji .Tylko kwestia polaczenia tego z lokalizacją np DoM , Ulubione , PracaCzy da się w tesli uwarunkować wysokość otwierania tylnej klapy w zależności od lokalizacji?Xp ...U mnie tak. Nie wali mi w otwartą bramę segmentową i muszę się schylić. A gdzie indziej otwiera sie na ustawiona czyli max .
W przypadku gdy pojazd Model X wykryje niski strop pomieszczenia (np. w garażu), wysokość otwierania klapa () zostanie obniżona, nawet jeśli czujniki nie wykryją przeszkody.
Można anulować to ustawienie wysokości, ręcznie podnosząc pokrywę wyżej. W takim przypadku na ekranie dotykowym pojawi się pytanie, czy zawsze chcesz otwierać pokrywę bagażnika w tym miejscu do wyższej pozycji, a Twój wybór zostanie zapamiętany. W rezultacie, przy następnym otwieraniu klapa, Model X otworzy pokrywę i drzwi do zapamiętanej wysokości.
Tydzień po odbiorze. Zwrot był na kartę którą płaciłem zaliczkę.Po jakim czasie dostaliście zwrot zaliczki? Samochód odebrałem 13 grudnia dalej nie mam zwrotu na koncie.
Przytrzymaj dłużej jedną ze statystyk, dodaj AKCJE:Wiecie może po co grzeje się przedni silnik przed ładowaniem? I to aż tak?
Podpiąłem auto pod WC3, pokazało mi, że podgrzewana jest bateria.
Patrzę po chwili a tu w 3-4 minuty silnik został zagrzany do 63st...
View attachment 24512