Tesla Y Juniper - wrażenia na razie wirtualne i medialne.
inter Pionier e-mobilności 24 Jan 2025 #14 Grzechu said: od groma jest juz nowych filmów z nowym Y Click to expand... Skończyło sie w nocy, embargo na recenzje.
Grzechu said: od groma jest juz nowych filmów z nowym Y Click to expand... Skończyło sie w nocy, embargo na recenzje.
G Grzechu Zadomawiam się 24 Jan 2025 #15 Dlatego nie ma sensu linkować , bo jest tego dużo Carwow jak zwykle w formie
nabrU Moderator 24 Jan 2025 #16 Grzechu said: Dlatego nie ma sensu linkować , bo jest tego dużo Click to expand... Szczególnie w 3 chyba już wątkach. Litości...
Grzechu said: Dlatego nie ma sensu linkować , bo jest tego dużo Click to expand... Szczególnie w 3 chyba już wątkach. Litości...
Pabloss Posiadacz elektryka 24 Jan 2025 #17 I już wszystko wiadomo. Jak pisałem już kilka tygodni temu - świetnie wygląda.
K kubatar Pionier e-mobilności 24 Jan 2025 #18 Przód naprawde robi robotę. Ciekawe czy brak świateł przeciwmgłowych to efekt cięć kosztowych czy bardziej poprawy współczynnika oporu?!
Przód naprawde robi robotę. Ciekawe czy brak świateł przeciwmgłowych to efekt cięć kosztowych czy bardziej poprawy współczynnika oporu?!
Bronek Pionier e-mobilności 24 Jan 2025 #19 Jak na tylko lifting , to są super zmiany , tylko ja nigdy bym nie chcial baterii LFP
K kubatar Pionier e-mobilności 24 Jan 2025 #20 Bronek said: Jak na tylko lifting , to są super zmiany , tylko ja nigdy bym nie chcial baterii LFP Click to expand... Dlaczego?
Bronek said: Jak na tylko lifting , to są super zmiany , tylko ja nigdy bym nie chcial baterii LFP Click to expand... Dlaczego?