Używacie wersji Premium?
No pewnie.Ale ja jestem mało reprezentatywny![]()
To zależy... Miałem Premium jakiś czas. Dokładniej planuje bo bierze pod uwagę traffic, warunki pogodowe itp. Natomiast finalnie okazało się, że za granicą to i tak jeżdżę po Supercharger-ach a w Polsce 95% tras mam w zasięgu więc zrezygnowałem. Fajne jest to, że możesz wykupić nawet na 1 miesiąc więc można sobie przed jakimś większym wyjazdem wziąć i po powrocie zrezygnować.. Do takiego poglądowego planowania na kompie to, tak jak pisali Koledzy wyżej, wystarczy darmowa wersja.Używacie wersji Premium?
Warto?
Jak wzorować się na kimś, kto jeździ pod prąd?
Ja właściwie nie używam już ABRP. Polegam na nawigacji Tesli, swojej znajomości infrastruktury i danych z ev.warszawa.pl (serioUżywacie wersji Premium?
Warto?
Ja polecam. Przewaga nad navi Tesli to że możesz parametryzować sobie nie tylko SoC w miejscu docelowym, ale też przy dojeździe do ładowarek + do jakiego poziomu max chcesz się ładować. Jadąc nad Garde dojeżdżałem sobie na 3-5% na SuC, gdzie navi Tesli płakała razem z moją żoną żebym zawrócił na wcześniejszą ładowarkę.Używacie wersji Premium?
Warto?
Ja polecam. Przewaga nad navi Tesli to że możesz parametryzować sobie nie tylko SoC w miejscu docelowym, ale też przy dojeździe do ładowarek + do jakiego poziomu max chcesz się ładować. Jadąc nad Garde dojeżdżałem sobie na 3-5% na SuC, gdzie navi Tesli płakała razem z moją żoną żebym zawrócił na wcześniejszą ładowarkę.