cała Polska.... czyli raczej takWe wniosku jest cos w stylu "z ostatnio składanego zeznania", więc wychodzi że za 2023 bo za 2024 nie było jeszcze rozliczenia.
Nie można, to homologacja L6E - czterokołowiec lekki.Pytanie z serii głupich, czy taki "samochód" można zarejestrować jako M1 i mieć go za free?
![]()
Nowy SARINI 2024 - 30 999 PLN, 1 km - Otomoto.pl
OTOMOTO - nowe i używane samochody i motocykle w Polskawww.otomoto.pl
1. Jeśli są małżeństwem bez rozdzielności, to tak.Pytania dwa:
1. Skoro dochód jest dzielony na dwa i mamy kobitkę która zarabia 100tys i faceta który zarabia 159tys. To czy facet może wziąć tą dodatkowa piątkę za zarobki?
2. Czy jeżeli facet z przykładu pierwszego weźmie dotacje, to czy bez problemu kobitka za 3 miesiące może również wziąć?
Rozstańcie się (formalnie przynajmniej). Zostanie matką samotnie wychowującą dzieci (jeśli macie), same plusy i frukty zewsząd! ;-PSorry trochę sie wkurzyłem bo zrobią człowiekowi nadzieję a później jak zwykle rozczarowanie. Chcieliśmy kupić coś taniego typu dacia czy leapmotor tylko dla żony , żeby jeździła właśnie do swojej pracy ok 30km w dwie strony i do przedszkola. Z dofinansowaniem 30tys miałoby to sens bo do reszty zadań mamy Teslę. Ja tego małego atuka w ogóle bym nie używał więc dla mnie to fair że moje dochody nie byłyby wliczane bo to auto tylko na jej użytek.