Tesla Y Nowy Model LAUNCH SERIES dostępny na polskiej stronie. - 264 990 :)

umcus

Pionier e-mobilności
A tak na marginesie, można już zamawiać jako pre-order sexy knoba z Enhance do Junipera. Co ciekawe, choć standardowa cena to 354,69, po zastosowaniu kodu Bjorna spada do 319,22 EUR. Ale... Po przejściu do płatności cena wyjściowa spada do 288,36 i po kodzie do 259,52 EUR. Nie wiem czy to nie błąd cenowy, bo nie ma żadnej informacji o promocji, która dorównuje tym na black week. Jak ktoś zamierza kupić, to wygląda na dobry deal.

Jaceq

Pionier e-mobilności
A tak na marginesie, można już zamawiać jako pre-order sexy knoba z Enhance do Junipera. Co ciekawe, choć standardowa cena to 354,69, po zastosowaniu kodu Bjorna spada do 319,22 EUR. Ale... Po przejściu do płatności cena wyjściowa spada do 288,36 i po kodzie do 259,52 EUR. Nie wiem czy to nie błąd cenowy, bo nie ma żadnej informacji o promocji, która dorównuje tym na black week. Jak ktoś zamierza kupić, to wygląda na dobry deal.
A to nie jest przypadkiem kwestia z VAT / bez VAT? Bo tak coś te kwoty mi pasują..

Jaceq

Pionier e-mobilności
Ciężko mi powiedzieć, bo faktura jest na razie niedostępna. Dam znać, jak dostanę fakturę.
To Junipera też już zamówiłeś?

Jaceq

Pionier e-mobilności
Mam zasadę, że w pewnych kwestiach z żoną nie negocjuję. To była akurat taka sprawa. Więc tak, zamówiłem ;)
Gratulacje! Też bym w takiej kwestii nie dyskutował... ;-)

CODI

Fachowiec
W Azji pojawiły sie inne wersje nowego y-ka (jest chyba standard range RWD). Na kołach 19 Launch ma zasieg WLTP tylko 466km. Kto pamieta ile stary SR RWD miał u nas ? Nie widze Long range RWD na którego czekam w PL. Przynajmniej tak to widze na stronie dla Singapuru.