Bo to jego idol jest, więc jak śmiesz coś przeciw mieć.....Spoko, banowanie ostatnio w modzie. Mnie Elektrowóz zbanował na Disqus za nazwanie Elona faszystą 😂
Uważaj żebyś i tutaj bana nie dostał.
Bo to jego idol jest, więc jak śmiesz coś przeciw mieć.....Spoko, banowanie ostatnio w modzie. Mnie Elektrowóz zbanował na Disqus za nazwanie Elona faszystą 😂
Disqus mnie nie zbanował, bo ban od Disqus jest na cały Disqus jeśli oni dają. A dostaję komunikat, że zbanował mnie elektrowóz, na stronie elektrowóz. 🤷♂️Banuje Discus za słowa. Alogrytm kiedyś wywalal za "bomba i alkaida", gdy byly te słowa blisko siebie
Wylacz blokery reklam. To ich wina.Disqus mnie nie zbanował, bo ban od Disqus jest na cały Disqus jeśli oni dają. A dostaję komunikat, że zbanował mnie elektrowóz, na stronie elektrowóz. 🤷♂️
Nie mam blokerów. A wiadomość wygląda tak:Wylacz blokery reklam. To ich wina.
Z innej przegladarki provowales ?Nie mam blokerów. A wiadomość wygląda tak:
Próbowałem z innego urządzenia. No i jednak wcześniej dwa komentarze wysłałem pod tym artykułem, więc dziwnym by było jakby nagle przestało działać.Z innej przegladarki provowales ?
No pięknie. My tu o teoriach spiskowych, że użytkownicy na fejsie są blokowani jak się dopytują o benefity, a na forum elektrowozu moderator cyk... i zablokował wątek na tydzień...
Nie wiem co o tym sądzić![]()