pmlody

Pionier e-mobilności
Kreatywne liczenie kosztu leasingu, opłaty, obowiązkowy (chyba) GAP, kiepska komunikacja.
Nic z tego nie zaobserwowałem póki co 🤔

umcus

Pionier e-mobilności
Nic z tego nie zaobserwowałem póki co 🤔
O, naprawdę w końcu podają prawdziwy koszt leasingu? :) I na pewno mówimy o tym samym Multirencie? :) Ogólnie mają fatalne opinie, co jest tym bardziej dziwne, że już Santander Leasing jest (zasadniczo) w porządku.

pmlody

Pionier e-mobilności
O, naprawdę w końcu podają prawdziwy koszt leasingu? :) I na pewno mówimy o tym samym Multirencie? :) Ogólnie mają fatalne opinie, co jest tym bardziej dziwne, że już Santander Leasing jest (zasadniczo) w porządku.
Mam leasing w obu. I właśnie ten drugi jest nie fair, chociażby blokując ubezpieczenie po vin.

umcus

Pionier e-mobilności
Mam leasing w obu. I właśnie ten drugi jest nie fair, chociażby blokując ubezpieczenie po vin.
No popatrz, a taki ładny był, amerykański... Z ciekawości, na jakiej zasadzie/kiedy blokują? Czy to nie jest tak, że zbyt późno zacząłeś ogarniać ubezpieczenie i wtedy oni je załatwiają zgodnie z umową?

pmlody

Pionier e-mobilności
No popatrz, a taki ładny był, amerykański... Z ciekawości, na jakiej zasadzie/kiedy blokują? Czy to nie jest tak, że zbyt późno zacząłeś ogarniać ubezpieczenie i wtedy oni je załatwiają zgodnie z umową?
Zrobili ofertę z blokadą prawie 2 miesiące przed terminem. I oczywiście grają głupa ze nic takiego nie miało miejsca. Ostatni rok u nich, wykupuje auto przed czasem i omijam szerokim łukiem.