teślomierz
Fachowiec
czemu ma kiepskie opinie? co krytykują? Bo właśnie podpisałem xDSantander Multirent od Tesli ma kiepskie opinie.
czemu ma kiepskie opinie? co krytykują? Bo właśnie podpisałem xDSantander Multirent od Tesli ma kiepskie opinie.
Kreatywne liczenie kosztu leasingu, opłaty, obowiązkowy (chyba) GAP, kiepska komunikacja.czemu ma kiepskie opinie? co krytykują? Bo właśnie podpisałem xD
Nic z tego nie zaobserwowałem póki co 🤔Kreatywne liczenie kosztu leasingu, opłaty, obowiązkowy (chyba) GAP, kiepska komunikacja.
O, naprawdę w końcu podają prawdziwy koszt leasingu?Nic z tego nie zaobserwowałem póki co 🤔
Mam leasing w obu. I właśnie ten drugi jest nie fair, chociażby blokując ubezpieczenie po vin.O, naprawdę w końcu podają prawdziwy koszt leasingu?I na pewno mówimy o tym samym Multirencie?
Ogólnie mają fatalne opinie, co jest tym bardziej dziwne, że już Santander Leasing jest (zasadniczo) w porządku.
No popatrz, a taki ładny był, amerykański... Z ciekawości, na jakiej zasadzie/kiedy blokują? Czy to nie jest tak, że zbyt późno zacząłeś ogarniać ubezpieczenie i wtedy oni je załatwiają zgodnie z umową?Mam leasing w obu. I właśnie ten drugi jest nie fair, chociażby blokując ubezpieczenie po vin.
Zrobili ofertę z blokadą prawie 2 miesiące przed terminem. I oczywiście grają głupa ze nic takiego nie miało miejsca. Ostatni rok u nich, wykupuje auto przed czasem i omijam szerokim łukiem.No popatrz, a taki ładny był, amerykański... Z ciekawości, na jakiej zasadzie/kiedy blokują? Czy to nie jest tak, że zbyt późno zacząłeś ogarniać ubezpieczenie i wtedy oni je załatwiają zgodnie z umową?
o co chodzi?Zrobili ofertę z blokadą prawie 2 miesiące przed terminem.