Tesla Y Nowy Model LAUNCH SERIES dostępny na polskiej stronie. - 264 990 :)

umcus

Pionier e-mobilności
Ok są tylko 3 albo 4 :). Ale to amerykanska wersja wiec słabsze swiatla niz w EU.
Ale matrixowe swiatla z 4 diód to nieduzo.
Chociaż moj czołg ma 2 diody na strone i daje rade.
Bardziej mi chodziło, że przez tą soczewkę cośtam widzisz, ale niekoniecznie to, co myślisz że widzisz. Poczekałbym na jazdy. Wiadomo, to nie będzie poziom Audi czy nawet Skody, ale na pewno żeby matrix był matrixem, musisz mieć tych stref sporo więcej niż 4 czy nawet 6 na reflektor.

eimi

Pionier e-mobilności
Ok są tylko 3 albo 4 :). Ale to amerykanska wersja wiec słabsze swiatla niz w EU.
Ale matrixowe swiatla z 4 diód to nieduzo.
Chociaż moj czołg ma 2 diody na strone i daje rade.
W obecnym Y jest ponad 100 segmentów (na lampę!). W nowszym spodziewam się znacznie mniej, już w HL zredukowali znacznie ilość segmentów, a w Juniperze obszar roboczy jeszcze mniejszy

Slychac bardzo w mikrofonach jak pokonuja nierownosci, dodatkowo widac ze auto nadal jest twarde. Ja bardzo sie napalilem ze to bedzie miekkie auto jak HL, a nie wyglada ze tak ma byc…
Pytanie jakie dźwięki w mikrofonach były by w starym Y. Trzeba się przejechać i tyle. 20% różnicy to nie jest day and night, tylko jakaś tam poprawa. Ja uważam że Y 2024 już jest niezły, wymienić tylko amorki na FSD żeby te drobne nierówności lepiej wyłapywał i bez pneumatyki nie ma co więcej poprawiać.

To że nie będzie miększy tylko bardziej sprężysty to IMO plus. To jest wyżej zawieszone auto z dużą mocą, ponton nikomu niepotrzebny.

umcus

Pionier e-mobilności
Pytanie jakie dźwięki w mikrofonach były by w starym Y. Trzeba się przejechać i tyle. 20% różnicy to nie jest day and night, tylko jakaś tam poprawa. Ja uważam że Y 2024 już jest niezły, wymienić tylko amorki na FSD żeby te drobne
20% poprawy od twardej deski, to jest w cholerę dużo ;)
To że nie będzie miększy tylko bardziej sprężysty to IMO plus. To jest wyżej zawieszone auto z dużą mocą, ponton nikomu niepotrzebny.
(y)

Eljal

Fachowiec
Być może, ale całkiem fajny passat, a przynajmniej jeśli mowa o tych sztukach za 200k (z których aktualnie została tylko jedna).
jeżeli masz wątpliwosci ktory wybrać, wybierz taki, ktory w mniejszym stopniu finansuje naszego sąsiada.

Eljal

Fachowiec
Moja intuicja zawodzi w przypadku głupoty ludzkiej. Nawet nie próbuję zrozumieć, po prostu jestem ciekaw.
A ID7 jest fajnym samochodem, w kwocie 200k godnym rozważenia.
Nie próbuj, szkoda czasu. Jeżeli nie rozumiesz, to nie zrozumiesz.

umcus

Pionier e-mobilności
Ps podobno bardzo fajnym, napisz jeszcze 17 razy jego nazwę. Opłaca się.
Skoro tak mówisz, zaufam ci na słowo. Opłaca, to mi się PC w połączeniu z PV.
Ps. Może spróbuj to z kimś przedyskutować, może uda ci się to przepracować, bo masz jakiś problem ze sobą najwyraźniej. Z mojej strony eot.