Tesla Model 3 Highland akcesoria

swistak

Posiadacz elektryka
zamówiłem na próbe naklejke na klamke z luminoforem. Zobaczymy jak to się sprawdzi, jak będzie paskudne to oderwę
Jak znajdziesz jakieś rozsądne rozwiązanie to chętnie skopiuję do siebie. Irytuje mnie macanie i szukanie tych klamek.

boolean1981

Zadomawiam się
Czołem. Chcę kupić matę do bagażnika głównego do HL. Na stronie tesli - brak. W poprzednich autach miałem produkty naszych firm Rezaw-plast i frogum. Z jakości obydwu producentów byłem zadowolony. Jedna mata była gumową, drugą pewnie z PTE.
Szukałem na A.., witrynach sklepów PL, ale dostępne są wyłącznie PTE. Ze zdjęć pasują tak sobie. Co więcej jak spojrzałem na Ali… to kurczę wyglądają łudząco podobnie a są 2x droższe.

Ktoś ma do polecenia firmę, która robi dobrze skrojone maty, preferencyjnie gumowe?

Kszychu

Pionier e-mobilności
Nie jest źle, jak za 10 zł to jest spoko. Ale nie kupujcie jednej paczki, bo niektóre naklejki mają wady produkcyjne.

Attachments

• IMG_1120.jpeg
    IMG_1120.jpeg
    256 KB · Liczba wyświetleń: 48
  • IMG_1119.jpeg
    IMG_1119.jpeg
    635,6 KB · Liczba wyświetleń: 49

Kszychu

Pionier e-mobilności
Spróbuje zrobić zdjęcie jakieś dzisiaj. Ale te konkretne naklejki są gładkie gumowe. Jak masz się srać o to że są 1mm za małe, to nie kupuj. Ale moim zdaniem za 20 zł dwie paczki naklejek żeby mieć zapas robią swoją robotę, nawet jak luminofor jest słabo naświetlony widać gdzie jest ta klamka

gr4d

Fachowiec
Czołem. Chcę kupić matę do bagażnika głównego do HL. Na stronie tesli - brak. W poprzednich autach miałem produkty naszych firm Rezaw-plast i frogum. Z jakości obydwu producentów byłem zadowolony. Jedna mata była gumową, drugą pewnie z PTE.
Szukałem na A.., witrynach sklepów PL, ale dostępne są wyłącznie PTE. Ze zdjęć pasują tak sobie. Co więcej jak spojrzałem na Ali… to kurczę wyglądają łudząco podobnie a są 2x droższe.

Ktoś ma do polecenia firmę, która robi dobrze skrojone maty, preferencyjnie gumowe?
Ja polecam tą: https://pl.aliexpress.com/item/1005007210288378.html

Materiał bardzo przypomina oryginalny teslowy, a do tego cena super.