Tesla Model 3 Highland akcesoria

boolean1981

Zadomawiam się

autorus

Posiadacz elektryka
Po pol roku użytkowania mogę polecić taki uchwyt do garażu, jest na allegro. Zero problemów.

Attachments

• 20250222_173742.jpg
    20250222_173742.jpg
    3 MB · Liczba wyświetleń: 54
  • 20250222_173746.jpg
    20250222_173746.jpg
    2,9 MB · Liczba wyświetleń: 53

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
S3xy knobs nie pasują do innych modeli 3, więc stworzyłem osobny wątek. Poniżej test Bjorna, mnie zniechęciło, że się nie wyłączają automatycznie jak zwykłe kierunkowskazy. Miałem zamówić, ale mi przeszło.
Inna sprawa, że Bjorn dziwnie na tych rondach używa kierunkowskazów, miga nimi w lewo... Za to instalacja super.

Widzę, że można zamówić tylko lewą dźwignię za 190 euro, co jeszcze trzeba zamówić, żeby działała?

Last edited:

inter

Pionier e-mobilności

qb4hkm

Pionier e-mobilności
S3xy knobs nie pasują do innych modeli 3, więc stworzyłem osobny wątek. Poniżej test Bjorna, mnie zniechęciło, że się nie wyłączają automatycznie jak zwykłe kierunkowskazy. Miałem zamówić, ale mi przeszło.
Inna sprawa, że Bjorn dziwnie na tych rondach używa kierunkowskazów, miga nimi w lewo...
Ja tam lubię tych co migają w lewo, wiadomo że nie zjeżdża, przeciwne spektrum to Ci co nie mrygają, albo mrygają jedno a robią drugie 🤪
Za to instalacja super.

Widzę, że można zamówić tylko lewą dźwignię za 190 euro, co jeszcze trzeba zamówić, żeby działała?
Commander musi być. Knoba sobie od razu weź :-D.

krzykar77

Zadomawiam się
Inna sprawa, że Bjorn dziwnie na tych rondach używa kierunkowskazów, miga nimi w lewo... Za to instalacja super.

Zacznij godzic sie z mysla, ze w 3HL (kierunkowskazy na przyciskach w kierownicy) wylaczaja sie automatycznie tak samo jak przy S3XY Knobs czyli zaleznie od kata skrecenia kola kierownicy lub rozpoznania manewru przez kamery czyli roznie :)
Moja paczka z Enhauto wlasnie dotarla i kierunkowskazy sie „wygrzewaja”.
Jestem pewien, ze beda duzo wygodniejsze od przyciskow i nie bede zalowal zakupu.

Last edited:

grykar

Nowy na Forum
Przyszedł czas na kupienie dodatkowego kompletu felg 18''. Prośba o podpowiedz gdzie kupić taki sprawdzony zestaw pod opony fabryczne (235/45 R18).