Radżesz wie lepiej; czasem po pewnym (elonowym) czasie pokazuje w appce, że grzeje baterięWłączyłem ładowanie w domu na 11kW, temperatura -4, bateria zimna i nie włączyło grzania baterii.
Radżesz wie lepiej; czasem po pewnym (elonowym) czasie pokazuje w appce, że grzeje baterięWłączyłem ładowanie w domu na 11kW, temperatura -4, bateria zimna i nie włączyło grzania baterii.
Ładuje już 45 minut i nic.Radżesz wie lepiej; czasem po pewnym (elonowym) czasie pokazuje w appce, że grzeje baterię
Ale co? Nie ładuje, czy nie grzeje?Ładuje już 45 minut i nic.
Poprzednio włączało się zaraz i grzało tak z 20 minut.
Ładuje, ale nie grzeje baterii.Ale co? Nie ładuje, czy nie grzeje?
Grzeje baterie przy ładowaniu DC, na AC nie zauważyłem.
Nie przybywa Ci prądu w baterii zgodnie z mocą ładowania?
Widać nigdy nie zwracałem na to uwagi, skoro zawsze mi ładowało zgodnie z mocą na wtyczce… hmmm, ciekawe 🤔Ładuje, ale nie grzeje baterii.
Masz ikone w telefonie, jak grzeje baterie nawet na AC.
Temat już jest ogólny 2025.2, po co robić zamieszanie na forum, z każdą nową wersją która nic nie wnosi.Wykrywanie widoczności kamery
Pod koniec jazdy otrzymasz powiadomienie o wykryciu słabej widoczności kamery. Aby wyświetlić te obrazy, przejdź do opcji Usługa > Widoczność kamery.
Obrazy nie opuszczają pojazdu i nie są udostępniane, chyba że zezwalają na to ustawienia udostępniania danych. Są one automatycznie usuwane po dwóch dniach. Aby sprawdzić ustawienia udostępniania danych, przejdź do opcji Oprogramowanie > Udostępnianie danych.