Tesla Y Nowy Model LAUNCH SERIES dostępny na polskiej stronie. - 264 990 :)

Grzesiek

Pionier e-mobilności
Dlaczego ?
Za pare zlotych masz lepszy zasieg, lepsze przyspieszenie, naglosnienie, naped na 4 kola, lepsza jakosc wnetrza.
Dodatkowo inna chemia baterii w zimie bardziej wydajna.
No tak, ale nie LONG, range tylko trochę lepszy. Wiec premium czy coś. Ale nie long range.

krzyss

Pionier e-mobilności
No tak, ale nie LONG range tylko trochę lepszy. Wiec premium czy coś. Ale nie long range.
A wiesz ze MINI wcale nie jest male 😁

MichalS

Zadomawiam się
O Jezusie święty jest ultra red dostępny :love:

Ten quicksilver jak mi się podobał w salonie tak na ulicy ile razy go widują tak wygląda średnio, jak zwykłe srebrne niemieckie auto.

I muszę przyznać że w Juniperze biały wygląda nadzwyczaj dobrze. Nie powiększa już tak tego przodu.

Dla mnie podobnie, jedynie biały wygląda świetnie, ale felgi do malowania na czarno. byłem w środę w Poznaniu i sprzedawca nie potrafił powiedzieć nic o wersjach innych niż Launch, a tutaj 2 dni później mamy wszystko na stronie. Odnośnie felg, powiedział, że nie spodziewa się czarnych felg 20 calowych ale bym mu chyba nie ufał :).

krzyss

Pionier e-mobilności
Dla mnie podobnie, jedynie biały wygląda świetnie, ale felgi do malowania na czarno. byłem w środę w Poznaniu i sprzedawca nie potrafił powiedzieć nic o wersjach innych niż Launch, a tutaj 2 dni później mamy wszystko na stronie. Odnośnie felg, powiedział, że nie spodziewa się czarnych felg 20 calowych ale bym mu chyba nie ufał :).
A felgi nie sa czarne ? Na zdjeciu wygladaja na czarne. Mowie o 19”
Ja i tak bym chcial 18” ale nie da sie :(

MichalS

Zadomawiam się
A felgi nie sa czarne ? Na zdjeciu wygladaja na czarne. Mowie o 19”
Ja i tak bym chcial 18” ale nie da sie :(

Dla mnie 19 są za małe w stosunku do bryły auta i nie wygląda to fajnie, ale to kwestia gustu. Obecnie mam 20 a jak na żywo widzę wersję Performance na 21 to jest jeszcze lepiej :)

umcus

Pionier e-mobilności
Tak, biały najbardziej mi się podoba. Tylko co z tego, skoro musiałbym go co drugi dzień myć. Wybieram praktyczność.
Koloru 20" raczej nie zmienią. I dobrze, czarne by mocno średnio wyglądały moim zdaniem. Ale o dziwo, 19" z kołpakami mi się nawet podobają. Chciałbym jeszcze na żywo zobaczyć bez kołpaków, ale z tymi zaślepkami (których jeszcze nie ma w sklepie).

krzyss

Pionier e-mobilności
Dla mnie 19 są za małe w stosunku do bryły auta i nie wygląda to fajnie, ale to kwestia gustu. Obecnie mam 20 a jak na żywo widzę wersję Performance na 21 to jest jeszcze lepiej :)
Mlody jestes ;)
Z czasem wolisz komfort nad wyglad :)