Bronek

Pionier e-mobilności
Ciche akcje serwisowe zawsze tak dodawali :)
Mi uszczelke do tylnej klapy tez dodali przy pierwszym serwisie.
Ale też i zabierają , mi zabrali niepotrzebna przejściówkę do amerykańskiego gniazda. To Danel Grzyb ją znalazł u mnie, jak razem dwa Xsy odbieraliśmy i pewnie podkablował !-) upominali się za każdym razem w apce
Już odpowiedzieli teraz rano pytając. Wifi z Gdańska, godzinkę po zgłoszeniu. Mam poczekać do poniedziałku i dać znać

Ps Pewnie gadam z mobilnym technikiem, ktory tu u nas grasuje i byl u mnie i syna ?

Screenshot_20250221-092600_copy_432x836.jpg

Last edited:

6a8

Posiadacz elektryka
Ciekawe co było z tą 2025.2.6, u mnie chyba z 8 podejść przerywanych ok 93-96%, w końcu się zainstalowało. Miejmy nadzieję że to nie zwiastun nowego standardu aktualizacji. Poprzednią miałem 2024.45.32.2.

Bronek

Pionier e-mobilności
Weszlo ale póki co UWB jest, tylko efektów w Pixel Fold na Androidzie nie ma ..
Moze dojrzeje , bo na poczatku tez nie bylo nawet opcji na ekranie Tesli .
Wywalę telefon i dodam drugi raz , albo poczekam na poprawki ?

Mobilny i tak ma (miał) przyjechać do kontroli uszczelki ( akcja serwisowa) , ale dodalem do wycenionej już na "0" procedury kolejną"usterkę" yoke i zrobila sie wizyta w Poznaniu . Poprosilem o mobilnego .
Chcę wymienić yoke na yoke, ze wzgl na "awarię" prawej rolki . Nowe mają centralny klakson .
Teraz mam w lewej wajsze i na przycisk. Moja nie chce obłazić a ponoć innym złazila warstwa zew ?
Rolki się blokują i kierukowskazy psują...
Takie są doniesienia...:) Ja mam pecha..

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Uwb działa Czasem na Samsungu fold ale tyl potem pipka tylko dwa razy .Musze się schylić albo to dla kurdupli lub tych co padną na kolana?
Pixel fold ni huhu
Mi to nie \potrzebne ale testowo sprawdziłem i jest do dupy .W Tm3 założyłem 9normalny kick sensor i jest ok

Last edited:

lvlthn

Pionier e-mobilności
Moje doświadczenie z UWB jest takie, że albo iphone albo samsung z półki premium(ultra)
Później daleko, daleko nic nie działa.
To że telefon ma UWB, nie znaczy że jest obsługiwane.

Atom

Nowy na Forum
Czy ktoś jeszcze nie dostał aktualizacji 2025.2.6? U mnie cały czas 2024.45.32.2 i nic nowego nie przychodzi.
Tesla 3 2019.

krzyss

Pionier e-mobilności
Czy ktoś jeszcze nie dostał aktualizacji 2025.2.6? U mnie cały czas 2024.45.32.2 i nic nowego nie przychodzi.
Tesla 3 2019.
Czekac, obserwowac. Malo jezdzisz nie dostajesz

zibizz1

Pionier e-mobilności
U mnie też nie było "aktualizuj kluczyk" więc wydaje mi się że oni to może kalibruja do kazdego modelu telefonu osobno i te mniej popularne nie sa brane pod uwagę