Kona EV
Zadomawiam się
Rozumowanie poprawne natomiast stwierdzenie "sfinansowane" nieprawdziwe...Może dlatego, że w nowym programie środki pochodzą z UE, a w starym z krajowych?
Rozumowanie poprawne natomiast stwierdzenie "sfinansowane" nieprawdziwe...Może dlatego, że w nowym programie środki pochodzą z UE, a w starym z krajowych?
Dobry pomysł. Czy mogę liczyć na Twoje poparcie?Nic nie stoi na przeszkodzie, możesz zaproponować zmianę w umowie.
Dobrze wszystko poczytajcie gdzie to nakleić, właśnie czytałem że dostarczacie też weksle in blanco, to już tylko krok od wysłania odpowiednich ludzi z aparatem żeby odzyskać całość dofinansowania, za niezgodność z umową.Tak z ciekawości, nie robili nikomu problemu o umieszczenie na szybie po stronie pasażera? Przyznam, że wolałbym tam niż później się męczyć z ponownym oklejaniem folią
Tak, wszystkim zależy, żeby kasa wróciła do unii...Dobrze wszystko poczytajcie gdzie to nakleić, właśnie czytałem że dostarczacie też weksle in blanco, to już tylko krok od wysłania odpowiednich ludzi z aparatem żeby odzyskać całość dofinansowania, za niezgodność z umową.
Nie popadasz w paranoję?Dobrze wszystko poczytajcie gdzie to nakleić, właśnie czytałem że dostarczacie też weksle in blanco, to już tylko krok od wysłania odpowiednich ludzi z aparatem żeby odzyskać całość dofinansowania, za niezgodność z umową.
A ty nie komplikujesz prostej sprawy? Ktoś daje kilkadziesiąt tysięcy złotych i wymaga naklejenia głupiej naklejki to jeśli się po tą kasę schylasz to naklej i po temacie. Równie dobrze można nie brać kasy i nic nie naklejać.Nie popadasz w paranoję?Pomijając to, musiałbym naprawdę mieć sporego pecha, żeby znaleźli moje auto jeśli chcieliby to zrobić z zaskoczenia. A zaskoczenia i tak nie będzie, bo najpierw będzie uprzejma korespondencja.
A czy to ja komplikuję? Chyba Ci się osoby pozajączkowały. Sprawa jest prosta, niemniej nie wygląda to tak, że ktoś z zaskoczenia jedzie robić zdjęcia.A ty nie komplikujesz prostej sprawy? Ktoś daje kilkadziesiąt tysięcy złotych i wymaga naklejenia głupiej naklejki to jeśli się po tą kasę schylasz to naklej i po temacie. Równie dobrze można nie brać kasy i nic nie naklejać.
Kupił ktoś z Was naklejkę na przezroczystym tle?W tej wersji programu nie znalazłem takiej informacji. Dlatego pytam, może ktoś inny ma więcej wiadomości.
edycja:
Zalogowałem się do generatora i znalazłem treść umowy: