Naklejka w NaszEauto

umcus

Pionier e-mobilności
Rozumowanie poprawne natomiast stwierdzenie "sfinansowane" nieprawdziwe...
Ja wiem, że pieniądze bywają znaczone, ale jesteś pewien, że jesteś w stanie udowodnić to w tym przypadku? :)
Dobry pomysł. Czy mogę liczyć na Twoje poparcie? ;)
1740428723616.png
A w życiu. Wolę sobie podłubać przy moim głupim smart home.

tanczmy

Zadomawiam się
Tak z ciekawości, nie robili nikomu problemu o umieszczenie na szybie po stronie pasażera? Przyznam, że wolałbym tam niż później się męczyć z ponownym oklejaniem folią

Ronin78

Posiadacz elektryka
Tak z ciekawości, nie robili nikomu problemu o umieszczenie na szybie po stronie pasażera? Przyznam, że wolałbym tam niż później się męczyć z ponownym oklejaniem folią
Dobrze wszystko poczytajcie gdzie to nakleić, właśnie czytałem że dostarczacie też weksle in blanco, to już tylko krok od wysłania odpowiednich ludzi z aparatem żeby odzyskać całość dofinansowania, za niezgodność z umową.

Piotrek_Sl

Fachowiec
Dobrze wszystko poczytajcie gdzie to nakleić, właśnie czytałem że dostarczacie też weksle in blanco, to już tylko krok od wysłania odpowiednich ludzi z aparatem żeby odzyskać całość dofinansowania, za niezgodność z umową.
Tak, wszystkim zależy, żeby kasa wróciła do unii...

umcus

Pionier e-mobilności
Nie popadasz w paranoję? :) Pomijając to, musiałbym naprawdę mieć sporego pecha, żeby znaleźli moje auto jeśli chcieliby to zrobić z zaskoczenia. A zaskoczenia i tak nie będzie, bo najpierw będzie uprzejma korespondencja.

Ronin78

Posiadacz elektryka
Nie popadasz w paranoję? :) Pomijając to, musiałbym naprawdę mieć sporego pecha, żeby znaleźli moje auto jeśli chcieliby to zrobić z zaskoczenia. A zaskoczenia i tak nie będzie, bo najpierw będzie uprzejma korespondencja.
A ty nie komplikujesz prostej sprawy? Ktoś daje kilkadziesiąt tysięcy złotych i wymaga naklejenia głupiej naklejki to jeśli się po tą kasę schylasz to naklej i po temacie. Równie dobrze można nie brać kasy i nic nie naklejać.

umcus

Pionier e-mobilności
A ty nie komplikujesz prostej sprawy? Ktoś daje kilkadziesiąt tysięcy złotych i wymaga naklejenia głupiej naklejki to jeśli się po tą kasę schylasz to naklej i po temacie. Równie dobrze można nie brać kasy i nic nie naklejać.
A czy to ja komplikuję? Chyba Ci się osoby pozajączkowały. Sprawa jest prosta, niemniej nie wygląda to tak, że ktoś z zaskoczenia jedzie robić zdjęcia.

W tej wersji programu nie znalazłem takiej informacji. Dlatego pytam, może ktoś inny ma więcej wiadomości.
edycja:
Zalogowałem się do generatora i znalazłem treść umowy:
Kupił ktoś z Was naklejkę na przezroczystym tle?

Szukałem trochę i znalazłem takie na białym, np.:
W opisie jest odniesienie do Księgi identyfikacji Wizualnej i tam jest wzmianka, że tło ma być białe, co by się kłóciło z opisem z generatora wniosków.