Zmiany różne na Elektrowoz.pl

Michal

Moderator
Agencja mi nie odpowiedziała, ale... dodałem Forum do wykluczeń. Może to trochę potrwać, ale będę wdzięczny za info, czy reklamy zniknęły.

Ps. Gdyby udało się Panu wcześniej zrobić screenshota tych reklam, chętnie zobaczę, co to jest. Być może jestem w stanie wywalić to ręcznie (czasem to robię).

Ps2. To to?
Ja mam na telefonie w kółko Allegro z gołymi babami albo jakieś towary dla dzieci. Nie zgodziłem się na żadne cookie i śledzenie, więc tym sieją chyba jak nie mają danych.

KrzyCh

Pionier e-mobilności
No magia jakaś. Teraz zero spamu reklamowego, wyświetla się forum prawidłowo w poziomie. Tylko jedna reklama jak w załączonym obrazku….
Zbadam sobie cukier chyba.
😉

IMG_0724.jpeg

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
O na forum jest lepiej! Wyświetla się reklama LEGO i jakieś inne normalne. Natomiast na elektrowóz.pl bez zmian i reklamy na cały ekran w tym stylu:

A czy po najechaniu myszką widać, jaka to kategoria na Allegro? Niestety, nie mogę niczego skojarzyć (Zabawki? Akcesoria dla mamy i dziecka?)

Ps. Centrum oceny reklam jest jedno. Wyrzucenie reklamodawcy stamtąd oznacza wyrzucenie go w ogóle. Przez agencję takie coś chyba nie wchodzi...

Michal

Moderator
Nie dostaję reklam. Przeglądarka Fire Fox + Adblock Plus + AdGuard + Privacy Badger.
Czasem VPN przez Barcelona.
Dobrze, że jakieś treści w ogóle dostajesz :p

6a8

Posiadacz elektryka
No magia jakaś. Teraz zero spamu reklamowego, wyświetla się forum prawidłowo w poziomie. Tylko jedna reklama jak w załączonym obrazku….
Zbadam sobie cukier chyba.
Wiesz że ten cukier to ściema ( delikatnie mówiąc ) ?

Bronek

Pionier e-mobilności
Coś się zmieniło, bo ja też miałem roznegliżowane baby, a teraz są rzeczy, które oglądałem w internecie.
Wróć do pierwotnego przeglądania:)