Bronek
Pionier e-mobilności
Dupy czy Lego ?Maja jakis cennik ?![]()
Dupy czy Lego ?Maja jakis cennik ?![]()
Lego maja w empikuDupy czy Lego ?
Ja mam na telefonie w kółko Allegro z gołymi babami albo jakieś towary dla dzieci. Nie zgodziłem się na żadne cookie i śledzenie, więc tym sieją chyba jak nie mają danych.Agencja mi nie odpowiedziała, ale... dodałem Forum do wykluczeń. Może to trochę potrwać, ale będę wdzięczny za info, czy reklamy zniknęły.
Ps. Gdyby udało się Panu wcześniej zrobić screenshota tych reklam, chętnie zobaczę, co to jest. Być może jestem w stanie wywalić to ręcznie (czasem to robię).
Ps2. To to?
O na forum jest lepiej! Wyświetla się reklama LEGO i jakieś inne normalne. Natomiast na elektrowóz.pl bez zmian i reklamy na cały ekran w tym stylu:
Dobrze, że jakieś treści w ogóle dostajeszNie dostaję reklam. Przeglądarka Fire Fox + Adblock Plus + AdGuard + Privacy Badger.
Czasem VPN przez Barcelona.
Wiesz że ten cukier to ściema ( delikatnie mówiąc ) ?No magia jakaś. Teraz zero spamu reklamowego, wyświetla się forum prawidłowo w poziomie. Tylko jedna reklama jak w załączonym obrazku….
Zbadam sobie cukier chyba.
Wróć do pierwotnego przeglądaniaCoś się zmieniło, bo ja też miałem roznegliżowane baby, a teraz są rzeczy, które oglądałem w internecie.