A co, Indian zabijali?poczytaj kto jest właścielem i jaką ma przeszłość ta rodzina
Bo jak nie - to co było a nie jest, to..... sam wiesz co.
Liczy się to co tu i teraz.
Last edited:
A co, Indian zabijali?poczytaj kto jest właścielem i jaką ma przeszłość ta rodzina
Ty poczytaj, bo chyba właściciele Ci się pomylili. Może nazwisko to samo co nazistowscy potomkowie Gobelsa (ci od BMW), ale to inna rodzinapoczytaj kto jest właścielem i jaką ma przeszłość ta rodzina
I super ! Gratuluje madrej decyzji.Dziekuje za liczny udzial w dyskusji. Nie spodziewalem sie az takiego odzewu. Doszedlem do wniosku, ze jednak bedzie trzeba zrezygnowac z zakupu Tesli, czego bardzp zaluje, jednak wydaje mi sie, ze zakup tego auta teraz, w obecnej sytuacji politycznej mija sie z celem.
To brzmi również jak kpina, żart, ironia.Dziekuje za liczny udzial w dyskusji. Nie spodziewalem sie az takiego odzewu. Doszedlem do wniosku, ze jednak bedzie trzeba zrezygnowac z zakupu Tesli, czego bardzp zaluje, jednak wydaje mi sie, ze zakup tego auta teraz, w obecnej sytuacji politycznej mija sie z celem.
Bardzo dobra decyzja!Dziekuje za liczny udzial w dyskusji. Nie spodziewalem sie az takiego odzewu. Doszedlem do wniosku, ze jednak bedzie trzeba zrezygnowac z zakupu Tesli, czego bardzp zaluje, jednak wydaje mi sie, ze zakup tego auta teraz, w obecnej sytuacji politycznej mija sie z celem.
Co za absurdalna wypowiedź. Można kupić Tesle i nienawidzic Muska, kochać Muska i nie kupić Tesli, ale już nienawidzic Muska i nie kupić Tesli to kpina, żart i ironia😅To brzmi również jak kpina, żart, ironia.
Musk jest uwazany ze swoimi samochodami za lidera zielonych technologii. Trump jest uważany od dawna za konserwatystę i petrolheda, zreszta na poczatku swojej kadencji ogłosił "drill baby drill".
No i skoro dwaj panowie z róznych biegunów mogą się dogadywac i mieć wspólne interesy, to oznacza ze absolutnie normalne jest iż ktoś moze:
- kupić Teslę i nienawidzić Muska,
- albo kochac Muska i nie kupić Tesli bo nienawidzi samochodów na prąd.