cojestdoktorku
Posiadacz elektryka
Można, ale róznica polega na tym ze jedno nie powinno wynikać z drugiego.Co za absurdalna wypowiedź. Można kupić Tesle i nienawidzic Muska, kochać Muska i nie kupić Tesli, ale już nienawidzic Muska i nie kupić Tesli to kpina, żart i ironia😅
Niby mała róznica ale decydująca. Myślałem ze to w oczywisty sposób wynika z mojego posta...
p.s. Ja sam raczej nie lubię Muska, hejtuję Cybertrucka, ale podobaja mi sie jako tako 3 i Y, za to podziwiam SpaceX, a nie ze wszystko do jednego wora "bo Musk coś tam zrobił albo powiedział"
Nie jestem obrońcą Muska, jestem obrońcą rozsądku. Obecnie widze tendencje by myśleć w taki sposób ze skoro Musk zrobił coś co nam sie nie podoba, to powinno obciążać jego firmy i tylko czekać aż pójdzie to dalej. Czy powinnismy też nie lubić jego dzieci? A moze w jakimś kraju X ludzie kupują dużo Tesli to znaczy ze mamy nie lubić również mieszkańców kraju X?Logika obrońców Muska jest zadziwiająca.
p.s. Taki drobiazg jeszcze, Musk posiada tylko kilkanascie procent akcji Tesli, a w swoich dzieciach ma aż 50% udziałów
p.s. 1 Ogólnie jak ktoś chce nienawidzić kogoś/czegoś to czemu nie USA?
Profesor Sachs (ten od Balcerowicza) walnął taka mowę w parlamencie EU ze wszystkim kapcie pospadały, a z niego oszołoma nie da sie zrobić (wystarczy posłuchac kilku pierwszych minut)
Last edited: