A widziałeś na żywo ten ultra red? Ja jestem mega fanem ultra red ale Juniper w Ultra Red od tyłu wygląda dziwnie. Tylni light bar ma inny odcień, wpada jakby w pomarańcz i to się gryzie. Zdecydowanie lepiej Juniper wygląda na kontrastującym kolorzeZamówiłem 22.02
ale odbiór w "kalafiorni", nie po drodze!
View attachment 25464
1. Widziałem tylko na trójce, wygląda zacnie. Zakładam, że to to samo!. W pełnym słońcu to mniammniamA widziałeś na żywo ten ultra red? Ja jestem mega fanem ultra red ale Juniper w Ultra Red od tyłu wygląda dziwnie. Tylni light bar ma inny odcień, wpada jakby w pomarańcz i to się gryzie. Zdecydowanie lepiej Juniper wygląda na kontrastującym kolorze
Gratuluje i pochwal się jak odbierzesz1. Widziałem tylko na trójce, wygląda zacnie. Zakładam, że to to samo!. W pełnym słońcu to mniammniam, a z białymi fotelami to kosmos. Wybrałem czarne bo optycznie pomniejszają wnętrze, a i felgi też czarne jak większość kabiny.
2. Tak masz rację, że wygląda dziwnie. Ale to jest oświetlenie dzienne i świeci cały czas podczas jazdy. I najważniejsze, szary pas l.bara rozbija ten tył na części przez co wygląda lżej.
Tak, po prawdzie kupuję to auto dla "technologi" i minimalizmu!, a kolor auta, siedzeń to drugi plan.
... to tylko auto. Celowałem w niebieski lodowy.
DziękujęGratuluje i pochwal się jak odbierzesz
Stary Y nigdy nie był u nas dostępny w ultra red, więc na pewno będzie się wyróżniał.