Dostawy Y Juniper - 2025

PAIT

Fachowiec
nowy cennik pojawił się 21 lutego,
Ci co zamówili 21 i 22.02 już dostali VIN,
Ja zamówiłem 23 więc może po niedzieli też dostanę.

@TomekK przysyłają info smsem, w aplikacji czy dzwonią?
Wszystko przez chat w appce. Dostaniesz powiadomienie, że czeka faktura

eimi

Pionier e-mobilności
Zamówiłem 22.02
ale odbiór w "kalafiorni" :mad:, nie po drodze!

View attachment 25464
A widziałeś na żywo ten ultra red? Ja jestem mega fanem ultra red ale Juniper w Ultra Red od tyłu wygląda dziwnie. Tylni light bar ma inny odcień, wpada jakby w pomarańcz i to się gryzie. Zdecydowanie lepiej Juniper wygląda na kontrastującym kolorze

PAIT

Fachowiec
Guys, a podpowie mi ktoś jak wygląda proces odbierania Tesli? To moją pierwsza 😅

Opłacam fakturę. Następnie generują mi dokumenty do rejestracji. Wysyłają je też przez aplikacje i trzeba wydrukować czy archaicznym sposobem tj. pocztą?
Następnie ubezpieczenie, rejestracja i z tablicami jadę na wcześniej umówiony odbiór. Zgadza się?

Anton

Fachowiec
A widziałeś na żywo ten ultra red? Ja jestem mega fanem ultra red ale Juniper w Ultra Red od tyłu wygląda dziwnie. Tylni light bar ma inny odcień, wpada jakby w pomarańcz i to się gryzie. Zdecydowanie lepiej Juniper wygląda na kontrastującym kolorze
1. Widziałem tylko na trójce, wygląda zacnie. Zakładam, że to to samo!. W pełnym słońcu to mniammniam (y), a z białymi fotelami to kosmos. Wybrałem czarne bo optycznie pomniejszają wnętrze, a i felgi też czarne jak większość kabiny.
2. Tak masz rację, że wygląda dziwnie. Ale to jest oświetlenie dzienne i świeci cały czas podczas jazdy. I najważniejsze, szary pas l.bara rozbija ten tył na części przez co wygląda lżej.

Tak, po prawdzie kupuję to auto dla "technologi" i minimalizmu!, a kolor auta, siedzeń to drugi plan.
... to tylko auto. Celowałem w niebieski lodowy
/// dodam, że na żywo light bar świeci na czerwono. Nie pamiętam abym widział pomarańcz.

tesla nowa 9.jpg

Last edited:

eimi

Pionier e-mobilności
1. Widziałem tylko na trójce, wygląda zacnie. Zakładam, że to to samo!. W pełnym słońcu to mniammniam (y), a z białymi fotelami to kosmos. Wybrałem czarne bo optycznie pomniejszają wnętrze, a i felgi też czarne jak większość kabiny.
2. Tak masz rację, że wygląda dziwnie. Ale to jest oświetlenie dzienne i świeci cały czas podczas jazdy. I najważniejsze, szary pas l.bara rozbija ten tył na części przez co wygląda lżej.

Tak, po prawdzie kupuję to auto dla "technologi" i minimalizmu!, a kolor auta, siedzeń to drugi plan.
... to tylko auto. Celowałem w niebieski lodowy.
Gratuluje i pochwal się jak odbierzesz :)
Stary Y nigdy nie był u nas dostępny w ultra red, więc na pewno będzie się wyróżniał.

Najnowsze dyskusje