S
U mnie nigdy nie było problemów z pobraniem (ale też nie szukam/obserwuję, jak się pojawi info że jest do zainstalowania to klikam i tyle).2025.8 czy 2025.2.8?
U mnie wskoczyła 2025.2.8
Myślę, że oba punkty są celem akcji "szmatka na kamerę". I chyba sie zacznie booom na ali na specjalne sciereczki do kamer.Auto mnie poinformuje, jeśli jakaś kamera po podróży będzie zabrudzona, żeby Sentry ładnie nagrywało?
Albo żeby przeczyścić po opuszczeniu auta - by były czyste na następną jazdę?
Też jak do tej pory nie miałem problemów żadnych - klikam aktualizację i po mniej więcej godzinie mam komunikat o zakończeniu aktualizacji. Ale założyłem w garażu extra punkt dostępowy dla tesli, więc mam mocny sygnał i sporą przepustowość.A po co to wy to tak obserwujecie? Ja naciskam aktualizacje do pobrania i instalacji i zapominam do momentu kiedy wyświetli mi się na telefonie że już po.
Ja stosuję partyzanckie rozwiązanie o poranku - naplute na chusteczkę higieniczną i przetarteMyślę, że oba punkty są celem akcji "szmatka na kamerę". I chyba sie zacznie booom na ali na specjalne sciereczki do kamer.
Volkswagen pozwala sobie wybrać procenty.wzorują się na progress barze z Windowsa