2025.2

ELuk

Pionier e-mobilności
Supersport. Nic specjalnego, ale problem z zaworem jest od pierwszych 939 nie rozwiązany…
Nic specjalnego? 😉
Masz rację, że trochę trochę „trefny” ten model, ale co Ducati to Ducati… takie włoskie (choć pod niemieckim butem teraz) klimaty…
Lubię to włoskie “dolce farniente”,
choć co do zaawansowanej technologii to we Włoszech można znaleźć wybitnych profesjonalistów. My się z nich trochę śmiejemy, ale w takim kontekście to z siebie powinniśmy tym bardziej.

nabrU

Moderator
My się z nich trochę śmiejemy, ale w takim kontekście to z siebie powinniśmy tym bardziej.
My to generalnie się ze wszystkich śmiejemy, ale sami z siebie już nie potrafimy :p

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Wpadło przedwczoraj i dziś już zonk... poganiacie czase AP jak odczyta jakieś ograniczenie z d...? No to teraz poganiany AP błyska z ekranu na niebiesko(jak przy nietrzymaniu kierownicy)... konsekwencji jak na razie brak, pomruga i przestaje... do następnego razu, trochę irytujące...

swistak

Posiadacz elektryka
Co do aktualizacji. Kamera kamerą. Ale czy tylko u mnie nagle nastała cisza w aucie?

W sensie - klima na AUTO nareszcie potrafi zjechać na niższe prędkości wentylatora niż 3.

To jest dopiero ogromny plus.

piotrazz

Posiadacz elektryka
Co do aktualizacji. Kamera kamerą. Ale czy tylko u mnie nagle nastała cisza w aucie?

W sensie - klima na AUTO nareszcie potrafi zjechać na niższe prędkości wentylatora niż 3.

To jest dopiero ogromny plus.
A może się cieplej zrobiło na zewnątrz? :)

nabrU

Moderator
Wpadło przedwczoraj i dziś już zonk... poganiacie czase AP jak odczyta jakieś ograniczenie z d...? No to teraz poganiany AP błyska z ekranu na niebiesko(jak przy nietrzymaniu kierownicy)... konsekwencji jak na razie brak, pomruga i przestaje... do następnego razu, trochę irytujące...

Się przejechałem trochę dzisiaj i potwierdzam. Ciutke wkurza, bo do tej pory komunikat nie błyskał na niebiesko

inter

Pionier e-mobilności
Ciekawe info na temat radaru kabinowego, ma byc aktywowany też w nowej 3.

6a8

Posiadacz elektryka
Leci aktualizacja 2025.2.8, i coś nie może. Podobnie jak poprzednia, ok 97% i wraca do osiemdziesiąt kilka ( nie siedzę cały czas w samochodzie ). Coś "ulepszyli", czy u mnie się coś zaczyna chrzanić ?
Edit : teraz było 96 -> 86 ( w aplikacji ) ?

Łukasz

Zadomawiam się
Leci aktualizacja 2025.2.8, i coś nie może. Podobnie jak poprzednia, ok 97% i wraca do osiemdziesiąt kilka ( nie siedzę cały czas w samochodzie ). Coś "ulepszyli", czy u mnie się coś zaczyna chrzanić ?
Edit : teraz było 96 -> 86 ( w aplikacji ) ?
u mnie podobnie. od chyba 4 dni aktualizacja dochodzi do 86% i wraca na 82%. sprawdzalem na roznych wifi. natomiast nigdy nie bylo problemu wczesniej na tym samym wifi w garazu