Miałem na myśli w pierwszej połowie tego tygodniaNie było na pewno. Zaktualizowali stronę.
Miałem na myśli w pierwszej połowie tego tygodniaNie było na pewno. Zaktualizowali stronę.
Nie wylaczysz. W zakładce Dynamika możesz zmniejszyć siłę rekuperacji na mniejszą i tyle.Zapisałem sie na jazdę próbną Juniperem na poniedziałek.
Pytanie mam, żebym nie tracił czasu na szukanie.
Gdzie wyłączyć one pedal driving albo włączyć toczenie?
Szukam w instrukcji ale nie mogę znaleźć.
Daj szansę One Pedal Driving - to jest optymalna opcja. Serio.Zapisałem sie na jazdę próbną Juniperem na poniedziałek.
Pytanie mam, żebym nie tracił czasu na szukanie.
Gdzie wyłączyć one pedal driving albo włączyć toczenie?
Szukam w instrukcji ale nie mogę znaleźć.
Będę próbował się do tego przyzwyczaić ale to może być dla mnie uciążliwe bo prawa noga musi być cały czas na gazie mnie lub bardziej a ja lubię dać odpocząć nodze.Daj szansę One Pedal Driving - to jest optymalna opcja. Serio.
Ciekawe odczucie, polubiłem OPD od pierwszych 15 minut korzystania. Mam S3XY, co jakiś czas wyłączam rekuperację aby dać hamulcom się wykazać, i wtedy jak nogę mam poza gazem to mam wrażenie że mniej panuję nad samochodemuciążliwe bo prawa noga musi być cały czas na gazie mnie lub bardziej a ja lubię dać odpocząć nodze.
Masz tylko dwie opcje - normalna i zredukowana. Jak chcesz bardziej mieszać, to tylko z Commanderem od Enhance.A to nie jest tak ze w nowym Y poziom rekuperacji można stopniować w zależności od preferencji użytkownika?!
W mieście nie bardzo sobie to wyobrażam. Poza miastem możesz sobie włączyć tempomat. I oczywiście czekać, aż zaryjesz nosem w kierownicę przy phantom breakinguBędę próbował się do tego przyzwyczaić ale to może być dla mnie uciążliwe bo prawa noga musi być cały czas na gazie mnie lub bardziej a ja lubię dać odpocząć nodze.
I oczywiście czekać, aż zaryjesz nosem w kierownicę przy phantom breakingu![]()