Zarek1988
Posiadacz elektryka
A mi się rzuciła w oczy taka🙂 co prawda model S i „lekko bita” ale za to 700hp 🙃
Oj już bez przesady, eC4 nie jest złe, tylko mogliby się wszyscy w końcu odp..ć od tej Tesli, a nie zawsze coś się znajdzie, żeby pokazać, że się umie czytać internety.Bronek, mam auto dla Ciebie😂😂😂😁
Poczekaj na LucidaGeneralnie elektryki i tak są fajne, są inne, na ogół zawsze sprawiają radość z jazdy itd....
Ale jak już posmakujesz, a do tego masz możliwość jakiegoś wyboru. To nie ma ch we wsi, póki co niestety tylko Tesla że swoimi wadami itp..
Pomalutku inni dobijają ale albo cena, albo brak tego czegoś i po raz pierwszy w życiu nie mam na razie chęci na zmianę marki. Na Wacika i Tofika, jak bum cyk cyk, to prawda. Nigdy nie byłem fanem jakiejś marki czasem może modelu ale nie producenta.
( HD) się nieliczy
Myślę, że Bronek prędzej uceluje w nową Teslę SPoczekaj na Lucida
Kwestia czy jej doczeka, młody nie jest ;-)Myślę, że Bronek prędzej uceluje w nową Teslę S![]()
Stawiam na Bronka, twardy jest.. teraz już takich nie robią 🤣Kwestia czy jej doczeka, młody nie jest ;-)
mam taki wniosek trochę ułatwiający komunikację - każdy forumowicz powinien mieć w stopce wpisany swój samochód (elektryczny, a nie historię posiadania)
wtedy czytając kolejną kłótnię kargula z pawlakiem nie będę musiał przeszukiwać forum żeby się dowiedzieć o jakim samochodzie pisze (.. a moje zużycie to 19kWh/100km)
drugi wniosiek - żeby dumni właściciele tesli powyrzucali już ze stopki te żebrolinki na referalle bo to i tak już nie działa