Dostawy Y Juniper - 2025

luk49696

Posiadacz elektryka
Grubo... Przedwczoraj około 22 podjechałem sobie pod salon tesli w ząbkach. Na placu widziałem może ze 4 junipery, po chwili przyjechała Lora z 4 quicksilver i jednym, chyba, czarnym (albo Stealth Grey). Więc nie było ich zbyt dużo. Chyba faktycznie z popytem sałbo.
Słabo... w salonach nic nie czeka na klientów do natychmiastowego odbioru - jeszcze :)- ale dostawy mają na bieżąco. Chciałem już zamawiać z odbiorem końcem kwietnia, ale się nie da :(
Stwierdzili że najlepiej zamawiać w połowie miesiąca by odebrać końcem.

margielm

Zadomawiam się
jak dla mnie to "tydzień czy 2 tygodnie" - to jest natychmiastowo:)
Ja czekam, jak już inni tu pisali, na koniec mięsiąca/kwartału - może coś rzucą na zwiększenie popytu. Chociaż już pewnie by to zrobili gdyby mieli taki plan na Q1.

luk49696

Posiadacz elektryka
Ja czekam, jak już inni tu pisali, na koniec mięsiąca/kwartału - może coś rzucą na zwiększenie popytu. Chociaż już pewnie by to zrobili gdyby mieli taki plan na Q1.
Ja też czekam. Zostało jeszcze kilka sztuk starego Y i pewnie jak zejdzie mogą coś dać na nowego. Oby :)

umcus

Pionier e-mobilności
A ile mieliście "prundu w wiaderku" jak wydawali wam samochód. Ja jutro odbieram i jak dzwoniłem, to mi powiedzieli, że gwarantują 30%, ale moja aktualnie ma 85%.

inter

Pionier e-mobilności
Nic nie będzie extra dla nowego Y, może za 6-7 miesięcy.

TomekK

Zadomawiam się
A ile mieliście "prundu w wiaderku" jak wydawali wam samochód. Ja jutro odbieram i jak dzwoniłem, to mi powiedzieli, że gwarantują 30%, ale moja aktualnie ma 85%.
Ja miałem coś ok. 78%, odbierałem w Ząbkach. Pokazywało mi ładowanie na SuC dzień wcześniej, czyli jak zjechał z lawety to go naładowali do 80%.
Dodatkowo po 2 dniach dostałem w aplikacji info, że przepraszają za nie w pełni naładowanie auta i dodali mi 150km do wykorzystania na SuC, widać to w aplikacji: 1000013868.png

krzyss

Pionier e-mobilności
A czy ktos odebral juz Junipera w wersji AWD ale nie Launch ? I moze potwierdzic czy ma w aplikacji mozliwosc wykupienia pakietu boost i w jakiej cenie ?