ale to już od dawna jest, pokazuje ruch na trasie, na premium pokazuje ruch również na ulicach poza trasąDzięki Tesla!
ale to już od dawna jest, pokazuje ruch na trasie, na premium pokazuje ruch również na ulicach poza trasąDzięki Tesla!
Ja zrozumiałem że wcześniej prowadził z uwzględnieniem ruchu, ale nie wizualizował, a teraz będzie wizualizował. Zawsze to na +ale to już od dawna jest, pokazuje ruch na trasie, na premium pokazuje ruch również na ulicach poza trasą
już od jakiegoś czasu wizualizował, ja wziąłem teraz premium bo punkty za refa się kończyły, odkąd zabrali spotify nie widziałem sensu płacićJa zrozumiałem że wcześniej prowadził z uwzględnieniem ruchu, ale nie wizualizował, a teraz będzie wizualizował. Zawsze to na +
Ooo to ciekawe - jak Ci się udało zapłacić za Premium z referali? Jak to próbowałem zrobić w palikacji to mam tylko kartę wskazaną i mogę dodać nową?już od jakiegoś czasu wizualizował, ja wziąłem teraz premium bo punkty za refa się kończyły, odkąd zabrali spotify nie widziałem sensu płacić
punkty miałem ze starego programu ;-)Ooo to ciekawe - jak Ci się udało zapłacić za Premium z referali? Jak to próbowałem zrobić w palikacji to mam tylko kartę wskazaną i mogę dodać nową?
Dasz wskazówki jak podpiąć sie z Premium pod kase z referali?
Z nowego programu mam, na ładowanie na SuC.punkty miałem ze starego programu ;-)
Zrobiłem to samo.już od jakiegoś czasu wizualizował, ja wziąłem teraz premium bo punkty za refa się kończyły, odkąd zabrali spotify nie widziałem sensu płacić
Jedną mam uwagę do niego istotną. Ten kolorek powinien się pojawiać POZA kamerą. Bo ogranicza mi widok kamery i nie wiem co on tam sobie zauważył, a czasami widzi duchy, albo jakiegoś pieszego na chodniku, kiedy ja parkuję przy drodze i wiadomo, że w niego nie wjadę.Ja mam także dźwięki, u mnie fajnie to działa. System wykrywa każdy ruch, nawet ten nieistotny. To jednak dobrze. Niech kierowca oceni czy to przed czym system ostrzega jest ważne. Dla mnie ta zmiana jest bardzo pozytywna.
Średni to deal, bo te matrixy tam zawsze były, tylko nie działały. To tak jakbyś chwalił CDPR, że Cyberpunka naprawili łaskawie miesiąc czy dwa po premierze. On od początku powinien działać. Tak samo te matrixy od początku powinny działać, bo przecież za nie zapłaciłeś (nawet jeśli nieświadomie).Najlepszy deal to oczywista oczywistość: "matix'y"
A co maja powiedzieć ci co kupili kilka lat temu, i nie było matrixów? A samochód kosztował dużo więcej, nikt ci nie pisał w specyfikacji, że ma aktywne matrixy.Jedną mam uwagę do niego istotną. Ten kolorek powinien się pojawiać POZA kamerą. Bo ogranicza mi widok kamery i nie wiem co on tam sobie zauważył, a czasami widzi duchy, albo jakiegoś pieszego na chodniku, kiedy ja parkuję przy drodze i wiadomo, że w niego nie wjadę.
Średni to deal, bo te matrixy tam zawsze były, tylko nie działały. To tak jakbyś chwalił CDPR, że Cyberpunka naprawili łaskawie miesiąc czy dwa po premierze. On od początku powinien działać. Tak samo te matrixy od początku powinny działać, bo przecież za nie zapłaciłeś (nawet jeśli nieświadomie).
No tak nie do końca. Jak kupowałem to nie było matriksów, ani nawet obietnicy, ani nawet porządnych automatycznych długich. Wstyd było jeździć na automacie. Nie było niczego.Średni to deal, bo te matrixy tam zawsze były, tylko nie działały. To tak jakbyś chwalił CDPR, że Cyberpunka naprawili łaskawie miesiąc czy dwa po premierze. On od początku powinien działać. Tak samo te matrixy od początku powinny działać, bo przecież za nie zapłaciłeś (nawet jeśli nieświadomie).