Witam ponownie,
Pisałem w innym wątku ale tam chyba nikt nie zagląda 😉 a trafi mnie zaraz przez te powiadomienia.
mialem tylko mx z kluczykiem klasycznym (nie karta) od wczoraj doszedł my przed lift z kluczykiem w telefonie. I tak jak do wczoraj z aplikacji wyskakiwaly tylko powiadomienia w przypadku zadrzen lub komunikatów o otwartych drzwiach, alarmie, wiadomosci itd itp tak od dzis ciagle wali kretyńskie powiadomienie o treści "połączono" i to tylko z modelu y, z x nie pokazuje czegos takiego. Dotychczas ikona tesli na pasku w tel. informowala o wystapieniu czegoś na co trzeba zwrocic uwagę, teraz informacja bez sensu. Jak usune to po chwili znow wyskakuje. Nie chce wyłączać powiadomien aby mieć nadzór nad istotnymi powiadomieniami które otrzymywalem dotychczas w przypadku x. Wyłaczenie opcji kluczyka w telefonie nie pomaga. Czy macie jakis pomysl na te badziewie? Nie wiem co za geniusz wpadł na pomysl żeby ciagle informować ze połączono lub rozłoczono lub też łączenie. Nie interesuje mnie to. W przypadku mx nie zawraca gitary z takimi pierdolami . Dadam ze mam androida 14 w samsungu.