Aplikacja Tesla

nabrU

Moderator
Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Zadziałało i to rak sobie z 4 x na próbę i przestało . I to po wywaleniu apki , klucza , rozparowaniu BT itp + wyczyszczeniu pamięci.
Funkcja mi zbędna i wg mnie gorsza od tzw kick sensora , bo machnięcie nogą pod zderzakiem u mnie w Tm3 było szybsze i gwarantowane.
Pilot w kieszeni nawet jest sprawniejszy.
Kolejne przegięcie Tesli jak z klaksonem czy kierunkowskazami a nawet schowkiem. , czyli da sie lecz niekoniecznie jest to optymalne, niemniej tańsze

grypiomi

Fachowiec
Zadziałało i to rak sobie z 4 x na próbę i przestało . I to po wywaleniu apki , klucza , rozparowaniu BT itp + wyczyszczeniu pamięci.
Funkcja mi zbędna i wg mnie gorsza od tzw kick sensora , bo machnięcie nogą pod zderzakiem u mnie w Tm3 było szybsze i gwarantowane.
Pilot w kieszeni nawet jest sprawniejszy.
Kolejne przegięcie Tesli jak z klaksonem czy kierunkowskazami a nawet schowkiem. , czyli da sie lecz niekoniecznie jest to optymalne, niemniej tańsze
Dziwne jest zachowanie Tesli twojej. U mnie działa zawsze.

Bronek

Pionier e-mobilności
Sprawdź z inną teslą.
Nie takie proste logistycznie a po drugie jw pisałem, dla mnie to ciekawostka niepraktyczna . Pilot w kieszeni i tyko frunk do obsługi . Tył otwieram m/w kilka x w miesiącu