2025.8

6a8

Posiadacz elektryka
Co z tego, że Ty masz szybkie łącze, skoro ciągłeś od kogoś, kto szybkiego łącza nie ma?
Hmm, mówisz że tesla ma "optymalizację dostarczania" ( coś jak windows ) ?
Przypuszczenie, czy jakieś źródło informacji ?
W stanach, to może by i miało sens, u nas wątpię. Ale, zastanawiające jest co koledzy mówią o uploadach obserwowanych przy aktualizacjach.

daniel

Señor Meme Officer
Jak wozicie foteliki z przodu to wstrzymajcie konie bo jest babol. Radar wykrywa mi fotelik jako pasażera i pipczy żeby pasy zapiąć.
Kamera czy sensor nacisku? Ja ma z tyłu taki fotelik co czasem na pusto jest wykrywany przez czujnik. W Ameryce jest, że można kliknąć na czerwone kółko i zaznaczyć, że to fotelik.
W Europie nie mamy takich innowacji. Jak mnie mocno wkurza to wkładam coś pod przód fotelik, np czapkę, żeby się samochód odczepił.

Bronek

Pionier e-mobilności
Kamera czy sensor nacisku? Ja ma z tyłu taki fotelik co czasem na pusto jest wykrywany przez czujnik. W Ameryce jest, że można kliknąć na czerwone kółko i zaznaczyć, że to fotelik.
W Europie nie mamy takich innowacji. Jak mnie mocno wkurza to wkładam coś pod przód fotelik, np czapkę, żeby się samochód odczepił.
U mnie w Tm3 torba z niewielkimi zakupami naginała tą blaszkę pod ....tzw sensor nacisku i sie darla żeby zapiąć pasy.
Z tylu mam wsadzone przedluzki bo pasazer ma lepiej z celowaniem a Tesla nie pozwala wtedy mi przesuwać foteli 2go rzędu (Xp) bo niby są zajęte .
Tak to jest , nie ma nic co by wszystkich zadowoliło

Ciekawe bo to prosta sprawa jakby zaizolowac ten styk , czy wtedy poduszka odpali w razie wypadku ? Czy wystarczą same zapięte pasy ?

6a8

Posiadacz elektryka
Tak myślę.
Ciekawe, ciekawe, spróbuję się przyjrzeć dokładniej przy następnej aktualizacji. Bo jak mawiają starzy elektrycy, to że prądu nie widać nie znaczy że nie wiemy dokąd płynie :)

inter

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności
Jeszcze mało kto ma. Od soboty zaczęli wdrażać.

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
Kurcze, ja już wylądowałem z ticketem w serwisie, czekam na odpowiedź. Reset rolkami nie daje rady. Działa tylko ostatni wybrany kierowca, parkingowy i łatwe wsiadanie. Ogólnie to ja utknąłem na łatwym wsiadniu, ktory potem wykasowałem i mam teraz kierowce Profil1 :)

inter

Pionier e-mobilności
Kurcze, ja już wylądowałem z ticketem w serwisie, czekam na odpowiedź. Reset rolkami nie daje rady. Działa tylko ostatni wybrany kierowca, parkingowy i łatwe wsiadanie. Ogólnie to ja utknąłem na łatwym wsiadniu, ktory potem wykasowałem i mam teraz kierowce Profil1 :)
To nie fajnie.