Nacisnąć prawą rolkę i powiedzieć "otwórz schowek" ?Jak otworzyć schowek podczas aktualizacji? Na ekranie oczywiście pasek postępu a aplikacje Tesla i Tessie takiej opcji (chyba) nie mają.
Yyy to nie działa podczas aktualizacjiNacisnąć prawą rolkę i powiedzieć "otwórz schowek" ?![]()
Ok, to tłumaczę. Przed wyjazdem z domu Tesla informuje, że jest gotowa do zaktualizowania, klikam "później" (czy cokolwiek aby nie robiła tego teraz). Jadę do kolegi, parkuje, idę do niego i chwilę gadamy. Przypomina mi się że mam dla niego dokumenty w schowku. Wracam do samochodu... aktualizacja w trakcie 10%. Musiałem czekać jakieś 20-30 min zanim byłem w stanie otworzyć schowek.w jakim celu? nie mów że siedzisz w środku gdy auto sie aktualizuje?
wyjątkowa sytuacjaOk, to tłumaczę. Przed wyjazdem z domu Tesla informuje, że jest gotowa do zaktualizowania, klikam "później" (czy cokolwiek aby nie robiła tego teraz). Jadę do kolegi, parkuje, idę do niego i chwilę gadamy. Przypomina mi się że mam dla niego dokumenty w schowku. Wracam do samochodu... aktualizacja w trakcie 10%. Musiałem czekać jakieś 20-30 min zanim byłem w stanie otworzyć schowek.
No właśnie nie zwróciłem co dokładnie było jak klikałem "później" i co to "później" właściwie oznacza. Jeśli chodzi o powiadomienia z aplikacji to mam wszystko powyłączane oprócz "koniec ładowania" i alarm.@jezile Gdy wyskakuje okienko i klikasz później to z automatu pokazuje się chyba godzina 21, jeśli było to wieczorem no to tak pewnie ustawiłeś instalacje. Powinno też być powiadomienie w aplikacji gdy startuje i masz 60s na anulowanie