Mikus

Zadomawiam się
Tak szczerze mówiąc to znam wiele większych od Instera samochodów w których jazda z tyłu na środku jest delikatnie mówiąc mało komfortowa. Przynajmniej producent mówi konsumentowi wprost że tym autem w pięciu "chłopa" to jeździło nie będzie i basta.
Nie jest ideałem jak zresztą każde auto. Wybieramy sobie samochody wg potrzeb.
Czy ktoś coś wie kiedy można będzie się przymierzyć do Renault 5e w salonie w polsce??
A może ktoś już siedział w R5 z tyłu na środku i pochwali się występującym tam komfortem ;)
No na pewno w tym segmencie coś się zaczyna dziać. Więc to na plus dla nas klientów.
Insert ma głęboki schowek pod podłogą bagażnika to się tam najmłodsze dziecko wsadzi w razie w.....:ROFLMAO:
To żart był oczywiście , żart!!!!! żeby mnie zaraz jakieś służby nie szukały 😐
Co do Renault 5 dostałem odpowiedz z Długołęki/Wrocław, że będą za cztery miesiące a to było z dwa tygodnie temu

vwir

Pionier e-mobilności
Insert ma głęboki schowek pod podłogą bagażnika to się tam najmłodsze dziecko wsadzi w razie w.....:ROFLMAO:
To żart był oczywiście , żart!!!!! żeby mnie zaraz jakieś służby nie szukały 😐
Daaaaawno temu jechaliśmy w 6 osób w Cinquecento. Jako iż szósta osoba średnio się mieściła to jako najmniejszy gabarytami osobnik stwierdziłem że pojadę w bagażniku. W cinquecento. Kto miał ten wie, jakich rozmiarów jest ten bagażnik. Miny kierowców gdy podniosłem pokrywę bagażnika i machałem im na światłach - bezcenne.

kruszon

Zadomawiam się
No zobaczyłem to cudo z bliska i stwierdzam że jest takie trochę .......... matizowate. Na plus na pewno te przesuwane fotele z tyłu i jak je sensownie poustawiać to nawet miejsca jest.
Przejechać się nie można było bo jeszcze nie zarejestrowali.
Z zewnątrz na żywo prezentuje się nie najgorzej no ale to już kwestia gustu. To co mi się podoba to to że z miejsca kierowcy można szybko i sprawnie przesiąść się na miejsce pasażera i odwrotnie.
Widać gdzie mniej więcej się maska kończy.
Nie zraziło mnie na pewno przy bliższym poznaniu

sebsek

Posiadacz elektryka
No zobaczyłem to cudo z bliska i stwierdzam że jest takie trochę .......... matizowate. Na plus na pewno te przesuwane fotele z tyłu i jak je sensownie poustawiać to nawet miejsca jest.
Przejechać się nie można było bo jeszcze nie zarejestrowali.
Z zewnątrz na żywo prezentuje się nie najgorzej no ale to już kwestia gustu. To co mi się podoba to to że z miejsca kierowcy można szybko i sprawnie przesiąść się na miejsce pasażera i odwrotnie.
Widać gdzie mniej więcej się maska kończy.
Nie zraziło mnie na pewno przy bliższym poznaniu
Z ciekawości zajechałem wczoraj do salonu aby zobaczyć go z bliska i niestety jest to auto dla osób lichej postury 😁
Jest przeraźliwie wąsko w środku. W stopniu którego nawet (chyba) nie doswiaczylem w Fiacie 126p przed wieloma laty.
Słupek B po prostu naciera na lewe ramię i jak bym nie ustawił fotela cały czas byłem oparty o ten słupek, ktory jest nadwymiar gruby.
Generalnie jest to niezwykle dziwne wrażenie i myślę że sporo osób zakonczy z nim przygodę po zajęciu miejsca za kierownicą.
Ps. Problem prawdopodobnie nie dotyczy drobnych i szczupłych kierowców 🤣

jerzy

Nowy na Forum
Mogę prosić o wiadomość szczęśliwych nabywców czy w rzeczywistości kable ładujące są (f. Wallbox itp. 220 V) w zestawie, bo chodzą słuchy, że już ich brak w aucie?

Thekonik

Zadomawiam się
Właśnie dostałem informację z salonu, że instery w Polsce wydawane mają być dopiero od 12 kwietnia? Czy ktoś może odebrał swój egzemplarz? Czy salon mnie tu w Konia robi, bo rejestracja ma być dziś.

Kostka na 230 jest w zestawie.