Dostawy I kw. 2025 roku

krzyss

Pionier e-mobilności

bano92

Zadomawiam się
Wieksza bateria.
Taka bateria w rwd zwiększa dylemat, które auto wybrać. LR czy standard :). Lfp podobno ma lepszą "żywotność" i jest bezpieczniejsza? :)

inter

Pionier e-mobilności
Taka bateria w rwd zwiększa dylemat, które auto wybrać. LR czy standard :). Lfp podobno ma lepszą "żywotność" i jest bezpieczniejsza? :)
Bezpieczniejsza to na pewno. Każde ogniwo ma + i -.

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Jeśli zastępujesz ICE i robisz nim czasem 300+ zimą, to ciągle long range daje duży margines na degradację.

Jeśli jednak nie to standardowe rwd będzie dość dobre. A raczej wspaniałe.

Last edited:

Krzys

Zadomawiam się
Jakie macie daty produkcji swoich Highlandów w porownianiu do dostawy? Pare dni temu zamówiłem 3HL LR AWD, dzisiaj przypisali mi VIN. Data produkcji 02.08.2024. Ośmiomiesięczne auto to już powinna obejmować wyprzedaż rocznika. Wiem, że Tesle mocno sie nie zmieniają i spora jej siła to soft ale 8msc pod chmurką to nic zdrowego.

inter

Pionier e-mobilności
Jakie macie daty produkcji swoich Highlandów w porownianiu do dostawy? Pare dni temu zamówiłem 3HL LR AWD, dzisiaj przypisali mi VIN. Data produkcji 02.08.2024. Ośmiomiesięczne auto to już powinna obejmować wyprzedaż rocznika. Wiem, że Tesle mocno sie nie zmieniają i spora jej siła to soft ale 8msc pod chmurką to nic zdrowego.
Różnica to 2-3 miesiące, zależnie od transportu statkiem.
Ja miałem 24.12.2023 odbiór 27 luty 2024.
Zakup z inventory? Zadzwoń i dopytaj.

Krzys

Zadomawiam się
Różnica to 2-3 miesiące, zależnie od transportu statkiem.
Ja miałem 24.12.2023 odbiór 27 luty 2024.
Zakup z inventory? Zadzwoń i dopytaj.
Nope, normlanie zamawiana. Czerwona z hakiem, może dlatego jakis niesprzedawalny egzemplarz wykopany spod ziemi.