Dostawy Y Juniper - 2025

TomekK

Zadomawiam się
Faktycznie, Junipery pojawiły się już w inventory jako nowe "W tranzycie — wkrótce dostępne" i tam wchodzi rabat 2tyś. Tylko nie da się odfiltrować Juniperów od przedliftów, ale są dostępne w 4 kolorach (czerwone nadal można zamawiać dopiero na maj-czerwiec) z hakiem lub bez i tylko z czarnym wnętrzem
Pewnie będą do odbioru w ciągu kilku dni :)
Co ciekawe przy projektowaniu nowego Junipera AWD po wybraniu koloru Ultra Red nie pokazuje już "Szacowany termin dostawy: maj - czerwiec", ale "kwiec. 2025", nawet przy wybraniu białego wnętrza.
Czyli zamówień jest na tyle mało, że szybciej zaczną produkować czerwony wariant.

Ktoś tu chyba chwalił się takim zamówieniem to może dostał aktualizację daty odbioru?

eimi

Pionier e-mobilności
Co ciekawe przy projektowaniu nowego Junipera AWD po wybraniu koloru Ultra Red nie pokazuje już "Szacowany termin dostawy: maj - czerwiec", ale "kwiec. 2025", nawet przy wybraniu białego wnętrza.
Czyli zamówień jest na tyle mało, że szybciej zaczną produkować czerwony wariant.

Ktoś tu chyba chwalił się takim zamówieniem to może dostał aktualizację daty odbioru?
Spamujesz tymi ref linkami w kilku tematach. Wycinasz z nazwy linka referral, podczas gdy w URL jest.

Referral to nic złego, jak się napiszę że link jest referalem, a nieprzyzwoite jest zastanawianie takich paskudnych pułapek.

Pelski

Nowy na Forum

Ja dostałem na kwiecień 2025 dla AWD, Ultra Red z białym wnętrzem dziś rano, ale teraz jak wszedłem to nie mam znów szacowanej daty dostawy 😛

TomekK

Zadomawiam się
Spamujesz tymi ref linkami w kilku tematach. Wycinasz z nazwy linka referral, podczas gdy w URL jest.

Referral to nic złego, jak się napiszę że link jest referalem, a nieprzyzwoite jest zastanawianie takich paskudnych pułapek.
Edytowałem posta, żeby m.in. wyciąć swój kod pocztowy z linka i jak widać zrobiłem to tylko w warstwie prezentacji, a url pozostał stary, mea culpa.
Udzielam się tu od niedawna i dopiero poznaję mechanizmy tego forum, nie zamierzałem na nikogo zastawiać pułapek. Nie liczę na żadne profity, aczkolwiek jak zamawiałem swojego Junipera to użyłem referala osoby z tego forum wiedząc, że sam na tym nic nie zyskam...

Luq-CIN

Zadomawiam się
Dzięki działalności Elona sprzedaż nie idzie zgodnie z oczekiwaniami.
Drugim problemem zapewne były duże oczekiwania klientów co do zmian w bateriach i się rozczarowali.
Euforia opadła i sprzedaż kuleje.
Liczę na obniżki cen Y niebawem.

umcus

Pionier e-mobilności
zgłosiłem to tłuczenie się klapy bagażnika (o ile to jest to), myślałem, że przyjedzie mobilny a tu muszę do Katowic jechać. Na razie kosztorys 0 zł.
Też mi coś na moich wiejskich wertepach delikatnie hałasowało. Muszę sprawdzić, bo miałem w bagażniku gaśnicę, kabel, EVSE i apteczkę. I ta apteczka podejrzanie mi hałasowała jak nią potrząsałem, a może to była gaśnica. Nie wiem, będę musiał wyciągnąć i przejechać się raz jeszcze po wertepach.