Ford Explorer

kocurzynski

Nowy na Forum
dla zainsteresowanych

budmat ciechanów
"Kwalifikuje się on do oferty wynajmu Arval - Ford Ambasador. Miesięczna rata uwzględniająca finansowanie pojazdu oraz ubezpieczenie to 1315 zł brutto przy założeniach: okres 25 miesięcy, wpłata początkowa 36.900 zł brutto, limit 15.000 km rocznie."-
Plichta bydgoszcz - ni ma
dodatkowo sprzedawca z OMC targówek dodał ze program jest tylko do 10.04

Heniol

Zadomawiam się
Siema, ja się załapałem na program ambasador, miesiąc temu nie myślałem w ogóle o zakupie elektryka, ale po jeździe próbnej i zobaczeniu oferty zdecydowałem się. Miesiąc temu zostałem poinformowany że jest pewien stock wyprodukowanych aut (tylko błękitne) i diler musi wysłać do Forda prośbę o ściągnięcia auta z tej puli.
Wybrałem wersję rwd premium 77kw, po przesiadce z 333 konnego audi S4 nie przeżyłem szoku że auto "nie jedzie". Zgode na ściągnięcie auta diler dostał miesiąc temu, obecnie mam już podpisana umowę z arval, a samochód czeka u dilera na rejestrację.Czas do dotacji liczony jest od dnia odbioru samochodu.
Screenshot_20250402_171425_Samsung Notes.jpg

robik130

Zadomawiam się
Siema, ja się załapałem na program ambasador, miesiąc temu nie myślałem w ogóle o zakupie elektryka, ale po jeździe próbnej i zobaczeniu oferty zdecydowałem się. Miesiąc temu zostałem poinformowany że jest pewien stock wyprodukowanych aut (tylko błękitne) i diler musi wysłać do Forda prośbę o ściągnięcia auta z tej puli.
Wybrałem wersję rwd premium 77kw, po przesiadce z 333 konnego audi S4 nie przeżyłem szoku że auto "nie jedzie". Zgode na ściągnięcie auta diler dostał miesiąc temu, obecnie mam już podpisana umowę z arval, a samochód czeka u dilera na rejestrację.Czas do dotacji liczony jest od dnia odbioru samochodu.
A jak wyglądała u Ciebie I płatność tej kwoty 30000? Czy pobrali sami, czy przelewałeś, a jeżeli tak, to kiedy?

Rozwrot

Fachowiec
Mały update:
- jutro do puli ma trafić kolejna partia explorerów,
- na 60 dealerów Forda w programie uczestniczy tylko 30, pozostali odmówili, dlatego trzeba szukać i się nie poddawać.

Last edited:

mattmd

Zadomawiam się
Mały update:
- jutro do puli ma trafić kolejna partia explorerów,
- na 60 dealerów Forda w programie uczestniczy tylko 30, pozostali odmówili, dlatego trzeba szukać i się nie poddawać.
Wiadomo kiedy są planowane dostawy z pierwszej puli?
Ja mam zapewnienie ze do końca kwietnia, ale zastanawiam się czy można coś naciskać żeby był wcześniej

Rozwrot

Fachowiec
Wiadomo kiedy są planowane dostawy z pierwszej puli?
Ja mam zapewnienie ze do końca kwietnia, ale zastanawiam się czy można coś naciskać żeby był wcześniej
To zależy jakie auto znalazł Ci dealer. Ja brałem pierwszego dnia programu.
Mój był z placu i już stoi zarejestrowany, ubezpieczony, ale czeka na naklejkę i podkładki pod tablice z programu ambasador, mają być w poniedziałek. Bez tego auto nie wyjedzie.
Mój kolega ma odbiór niby na 20 kwietnia....

cewicz

Zadomawiam się
To zależy jakie auto znalazł Ci dealer. Ja brałem pierwszego dnia programu.
Mój był z placu i już stoi zarejestrowany, ubezpieczony, ale czeka na naklejkę i podkładki pod tablice z programu ambasador, mają być w poniedziałek. Bez tego auto nie wyjedzie.
Mój kolega ma odbiór niby na 20 kwietnia....
Jaką naklejkę?