swietyPiotr
Zadomawiam się
To juz 3 lokalizacja w tym roku.Rosną w całej Polsce jak grzyby po deszczu.
Czyzby jednak zapowiedzi Tesli cytowane przez Elektrowoz mialy pokrycie w faktach?
To juz 3 lokalizacja w tym roku.Rosną w całej Polsce jak grzyby po deszczu.
Przecież Kosomłoty i Ciechocinek bedą usunięte z Orlenów a Poznań centrum przy Cityparku na razie zostaje.Tylko akurat SuC Poznań, to raczej powinniśmy traktować jako zamiennik/rozbudowę obecnego (słabego, wnioskując po opiniach) już w Poznaniu SuC, a nie całkowicie nową lokalizację. Tak samo jak Odolion-Ciechocinek czy Wrocław-Kostomłoty. Tyle dobrego, że przynajmniej jadąc na Berlin z Warszawy będzie w sensowniejszej lokalizacji niż dotychczasowa.
Nie rzutuje - patrząc jakie są opinie o aktualnym SuC w Poznaniu, to mało kto by tęsknił (prócz może taxi), jakby go zlikwidowaliPrzecież Kosomłoty i Ciechocinek bedą usunięte z Orlenów a Poznań centrum przy Cityparku na razie zostaje.
O tak, rodzina z Trójmiasta od dawna nam marudzi, że dawno nie byliśmy. Przyda sięDla mnie to jednak bardzo ważne, że będzie dużo stanowisk. Plus suc Rumia, to coś nowego i bardzo potrzebnego 😀
Oba superchargery bedą miały zupełnie inny target. Przy autostradzie to po prostu dla ludzi w drodze. A ten w centrum dla kogos kto załatwia sprawy w Poznaniu, albo idzie na obiad w jedej z restauracji obok. Dla mnie oba mają sens równolegle i wcale to v2 w centrum nie bedzie aż tak boleć. Bo jak za szybko to obiadu się nie zdąży zjeśćNie rzutuje - patrząc jakie są opinie o aktualnym SuC w Poznaniu, to mało kto by tęsknił (prócz może taxi), jakby go zlikwidowaliAle ok, rozumiem punkt widzenia.
No tak. Tylko tam ogólna lokalizacja i miejsca są bardzo niefortunne. Ale tak - przyznaję rację, to dwa różne targety.Dla mnie oba mają sens równolegle i wcale to v2 w centrum nie bedzie aż tak boleć. Bo jak za szybko to obiadu się nie zdąży zjeść![]()
Jestem z Trójmiasta, ale będę podjeżdżać kręcić wyniki w beach buggy racing.Dla mnie to jednak bardzo ważne, że będzie dużo stanowisk. Plus suc Rumia, to coś nowego i bardzo potrzebnego 😀