Ekoen Warszawa

Ev3

Pionier e-mobilności
Czy takie ceny są tylko w Wawie?
A co z hubem na S3?
Tam też bywają zmienne i dobre?

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Czy takie ceny są tylko w Wawie?
A co z hubem na S3?
Tam też bywają zmienne i dobre?
Trzeba sprawdzić, w Elocity odpalasz i na mapie szukasz, tam szczegóły i są stawki godzinowe. Zgaduję jednak, że na MOPach zawsze drogo i tu przewaga, jak ktoś ma z samochodem kartę rabatową/teslę i jest supercharger.
W Warszawie póki co mamy szczęście z Ekoenem.

cooler

Pionier e-mobilności
Trzeba sprawdzić, w Elocity odpalasz i na mapie szukasz, tam szczegóły i są stawki godzinowe. Zgaduję jednak, że na MOPach zawsze drogo i tu przewaga, jak ktoś ma z samochodem kartę rabatową/teslę i jest supercharger.
W Warszawie póki co mamy szczęście z Ekoenem.
Ale już za Warszawą buliiiisz! Wiem, bo miałem we wtorek szybki wyjazd do Poznania, SC Poznań - kolejka na kilkanaście samochodów chyba, nawet nie próbowałem liczyć tylko się zawinąłem i zaparkowałem na parkingu podziemnym w centrum gdzie było 12 ładowarek AC Elocity i tam w czasie spotkania/kolacji biznesowej naładowałem się tyle, żeby dojechać powolutku do SC Lućmierz. A tam też bez rewelacji, średnia 87.5kW a było nas tylko dwóch:
1744318210695.png
Elektromobilność schodzi na psy, nawet Tesla już się nie stara udawać... A ceny wywaliło w kosmos... W środku nocy 1.8PLN/kWh na SC Lućmierz.
Polenerga: 2.68, reszta szkoda gadać...

krzyss

Pionier e-mobilności
Ale już za Warszawą buliiiisz! Wiem, bo miałem we wtorek szybki wyjazd do Poznania, SC Poznań - kolejka na kilkanaście samochodów chyba, nawet nie próbowałem liczyć tylko się zawinąłem i zaparkowałem na parkingu podziemnym w centrum gdzie było 12 ładowarek AC Elocity i tam w czasie spotkania/kolacji biznesowej naładowałem się tyle, żeby dojechać powolutku do SC Lućmierz. A tam też bez rewelacji, średnia 87.5kW a było nas tylko dwóch:
View attachment 26869
Elektromobilność schodzi na psy, nawet Tesla już się nie stara udawać... A ceny wywaliło w kosmos... W środku nocy 1.8PLN/kWh na SC Lućmierz.
Polenerga: 2.68, reszta szkoda gadać...
Ja tez na lucmierzu mialem tylko 90kW… czy tesla poprzycinala moce ?
W zabkach tez nie widzialem 100…

luki

Pionier e-mobilności
Już nawet GreenWay w swoim newsletterze tłumaczy, że jeszcze bateria musi przyjąć taką moc. Ciekawe, że wcześniej przyjmowała, a teraz nie umie. Może jakieś dodatkowe opłaty zaczęli ponosić operatorzy za moc?

Ev3

Pionier e-mobilności
Trzeba sprawdzić, w Elocity odpalasz i na mapie szukasz, tam szczegóły i są stawki godzinowe.
Jechałem tamtędy w sobotę i było sprawdzane, aczkolwiek nie pamiętam w czym i stawki były ze dwa razy wyższe niż piszecie.
Do tego stopnia że 2,68 na Poleenergii na A2 wydało się promocją i z tej stacji skorzystaliśmy....

cooler

Pionier e-mobilności
Ja tez na lucmierzu mialem tylko 90kW… czy tesla poprzycinala moce ?
W zabkach tez nie widzialem 100…
Wykres był z przedwczoraj, więc Lucmierz daje ponad 200kW, Ząbki także miałem zdaje się start z 253kW niedawno, ale tam różnie w zależności od zajętości