Nie ma podanych rozmiarów naklejki. Możesz mieć naklejkę mniejszą, choć w granicach rozsądku. Rozsądek jest ograniczony zapisem:Nie wiem czy rozumiem. Ta naklejka ma 40x8cm. Maja rozmach..
2. Naklejkę z logotypem należy umieścić na karoserii Pojazdu w jednym ze wskazanych poniżej miejsc:
a) tylna klapa bagażnika Pojazdu nad tablicą rejestracyjną,
b) tył Pojazdu obok tablicy rejestracyjnej, na jej wysokości,
c) na bocznych drzwiach przednich Pojazdu, po dowolnej stronie, bezpośrednio pod szybą,
d) na przednim nadkolu Pojazdu, w jego górnej części.
Tak, też już o tym pisałem, że faworyzowane są białe samochody, bo na każdym innym (zwłaszcza ciemniejszym) kolorze będzie to wyglądać dramatycznie źle. Stąd w ramach protestu zamierzam zamówić 15 cm naklejkę, bo chyba komuś europaleta pełna weksli na łeb spadła wymyślając wymiary 40x8 cm.Umiejscowienie jednakowoż jest dosyc dobrze opisane:
Kolory tez dobrze opisali. Srednio mi sie widzi biala naklejka na czarnym aucie..![]()
Jak zaczną się wypłaty to pewnie doprecyzują...@Wojtek Wawa Nie, nie jest określony. Jest dosyć mgliste określenie, że naklejka ma być dostosowana wielkością do dofinansowanego przedmiotu. Ja zamierzam zamówić naklejkę o wielkości 10, max 15 cm. Sprzedawcy na allegro wymyślili sobie naklejkę o długości prawie 40 cm.
Nie sądzę. To nie jest kwestia samej dotacji, to jest regulowane na poziomie wyżej.Jak zaczną się wypłaty to pewnie doprecyzują...