Dostawy Y Juniper - 2025

luk49696

Posiadacz elektryka

margielm

Nowy na Forum
Dzięki. Ja planuje zamówić AWD (chociaż chciałem LR RWD - ale nie chce tyle czekać), w quick silver, czarne wnętrze i hak.

Tylko kurcze jeszcze się zastanawiam jakiego wallboxa zamówić, ten Teslowy jest fajny, ale zależy mi na jakiejś lepszej integracji z Home Assistant zeby można było dynamicznie sterować mocą ładowania. Muszę coś więcej o tym poczytać jeszcze.

nabrU

Moderator
Tylko kurcze jeszcze się zastanawiam jakiego wallboxa zamówić, ten Teslowy jest fajny, ale zależy mi na jakiejś lepszej integracji z Home Assistant zeby można było dynamicznie sterować mocą ładowania. Muszę coś więcej o tym poczytać jeszcze.

Go-e powinna to ogarnąć i ma trochę projektów na GitHubie:

macieeq

Zadomawiam się
Dzięki. Ja planuje zamówić AWD (chociaż chciałem LR RWD - ale nie chce tyle czekać), w quick silver, czarne wnętrze i hak.

Wallboxa możesz zawsze później oddzielnie zamówić (hak w razie czego podobno też) ;)

Czarny środek powinien dostać szybciej VIN, ja z białym nadal czekam od 01.04 :confused:

Pelski

Nowy na Forum
Wallboxa możesz zawsze później oddzielnie zamówić (hak w razie czego podobno też) ;)

Czarny środek powinien dostać szybciej VIN, ja z białym nadal czekam od 01.04 :confused:
No to rozsiądź się wygodnie, ja na ultra red z białym środkiem LR AWD czekam od końca lutego 😛

Krk

Posiadacz elektryka
usterka tłuczenia się klapy bagażnika naprawiona,
serwis coś tam wyregulował, dociągnął.
Przyczyna: "potrzeba poprawy podstawy tłumika klapy bagażnika po prawej stronie"

Teraz nastała błoga cisza nawet na wertepach. :)

Minus jest taki, że klapa głośniej się zamyka i otwiera (aż odskakuje),
zobaczymy jak długo pociągnie.