Biała, czarny środek.I u mnie nadszedł w końcu czas na zamówienie. Zamówiona przed chwilą, LR AWD z dostawą na kwiecień.
ok. Teraz pojawił się VIN.mógłbyś podać resztę specyfikacji? Daj znać jak poznasz datę odbioru.
Tylko kurcze jeszcze się zastanawiam jakiego wallboxa zamówić, ten Teslowy jest fajny, ale zależy mi na jakiejś lepszej integracji z Home Assistant zeby można było dynamicznie sterować mocą ładowania. Muszę coś więcej o tym poczytać jeszcze.
Wallboxa możesz zawsze później oddzielnie zamówić (hak w razie czego podobno też)Dzięki. Ja planuje zamówić AWD (chociaż chciałem LR RWD - ale nie chce tyle czekać), w quick silver, czarne wnętrze i hak.
Tylko kurcze jeszcze się zastanawiam jakiego wallboxa zamówić, ten Teslowy jest fajny, ale zależy mi na jakiejś lepszej integracji z Home Assistant zeby można było dynamicznie sterować mocą ładowania. Muszę coś więcej o tym poczytać jeszcze.
No to rozsiądź się wygodnie, ja na ultra red z białym środkiem LR AWD czekam od końca lutego 😛Wallboxa możesz zawsze później oddzielnie zamówić (hak w razie czego podobno też)
Czarny środek powinien dostać szybciej VIN, ja z białym nadal czekam od 01.04![]()
No to rozsiądź się wygodnie, ja na ultra red z białym środkiem LR AWD czekam od końca lutego 😛
Jak zamawiałem to data szacowana była na maj, także jak się w kwietniu wyrobią to będzie pięknie 🙂Ultra red domyślnie nie był kolorem z dłuższym czasem oczekiwania? 🤔