inter
Pionier e-mobilności
Mam SSD i zapisy z ostatniego roku, więc troche to trwa, zanim pojawi sie podgląd.apropos błędów - czy rejestrator u Ciebie tez tak długo staruje zanim wyświetli materiał do odtworzenia ?
Mam SSD i zapisy z ostatniego roku, więc troche to trwa, zanim pojawi sie podgląd.apropos błędów - czy rejestrator u Ciebie tez tak długo staruje zanim wyświetli materiał do odtworzenia ?
No ja mam teslowego pendrive, niezby wiele zapisanych plików, i trwa dobrą chwilę, zanim przleci ten pasek postępu i dopiero się coś pojawia. Wczesniej było w zasadzie natychmiast.Mam SSD i zapisy z ostatniego roku, więc troche to trwa, zanim pojawi sie podgląd.
Jak sobie przypominam, to od jakiegoś czasu trwa to dłużej. Aktualnie wczytywanie trwa około 3-4 sekundy.No ja mam teslowego pendrive, niezby wiele zapisanych plików, i trwa dobrą chwilę, zanim przleci ten pasek postępu i dopiero się coś pojawia. Wczesniej było w zasadzie natychmiast.
u mnie ewidentnie się wydłużyło przy po tej aktualizacji - stosunkowo często oglądałem zgłoszenia wydarzeń na parkingu.Jak sobie przypominam, to od jakiegoś czasu trwa to dłużej. Aktualnie wczytywanie trwa około 3-4 sekundy.
To oczywiście robiłem dwa razy, bez efektu, apke cache też czyściłem i dupa, ciągle 4 kamery, procek w aucie na Ryzenie, z ciekawości jakaś róznica między Ryzenem a Intelem? Pytam w kontekście auta bo w PC wiemTo nie ma co patrzeć, na 100% masz HW4/AI4.
Zrób reset z kierownicy. Wciśnij dwa pokrętła, do momentu aż zgaśnie ekran.
Większa moc obliczeniowa, i lepsza grafika na ekranie dzięki AMD Ryzen.To oczywiście robiłem dwa razy, bez efektu, apke cache też czyściłem i dupa, ciągle 4 kamery, procek w aucie na Ryzenie, z ciekawości jakaś róznica między Ryzenem a Intelem? Pytam w kontekście auta bo w PC wiem
U mnie dokładnie to samou mnie ewidentnie się wydłużyło przy po tej aktualizacji - stosunkowo często oglądałem zgłoszenia wydarzeń na parkingu.
Jak klikasz puszczenie bąka to auto robi to szybciej i wyraźniejz ciekawości jakaś róznica między Ryzenem a Intelem? Pytam w kontekście auta bo w PC wiem