Kupię EV do miasta

KrzysztofFly

Moderator
Nie tylko 11kW ma ta przypadłość. Moja 1f 7,4 tez. W dodatku nie była używana na pradzie większym niż 16A.
Miałeś awarię ładowarki pokładowej 1F? Jeśli tak, to napisz coś więcej, bo nie kojarzę aby ktoś miał z nią problem.

KrzysztofFly

Moderator
Ale może to tylko chodzi o jakieś pojedyncze felerne sztuki. U mnie działa bez problemów (10.2022, +35k km, 80% ładowań na AC)
Ja mam produkcję 29.01.2022, aktualnie niecałe 97kkm, myślę, że jakieś 98-99% ładowań na AC i wszystko działa jak należy ;).

p0li

Pionier e-mobilności
Wcześniejsze podobno nie? Bo zdaje mi się że nie ma zbytniej różnicy i prędzej lub później na każdego to padnie.
mialem eC4 z 2021 i przez 3 lata i 65 tys km nic nie padlo, ani sprezarka ani ladowarka uzywana codziennie ani laczniki - nic

wiec powiedzialbym - nie ma regoly

Grzesiek

Pionier e-mobilności
mialem eC4 z 2021 i przez 3 lata i 65 tys km nic nie padlo, ani sprezarka ani ladowarka uzywana codziennie ani laczniki - nic

wiec powiedzialbym - nie ma regoly
Bywały problemy z uruchomieniem ladowania, czasem trzeba było kilka do kilkunastu podłączeń. Ladowarka nie wykrzaczyła się, ale teraz mam inne auta i 0 problemów. Wiec winę zwalam na szwankujaca ładowarkę. Niestety

walik22

Zadomawiam się
Bywały problemy z uruchomieniem ladowania, czasem trzeba było kilka do kilkunastu podłączeń. Ladowarka nie wykrzaczyła się, ale teraz mam inne auta i 0 problemów. Wiec winę zwalam na szwankujaca ładowarkę. Niestety
Tak u mnie się zachowywała zanim całkowicie padła.

walik22

Zadomawiam się
Ja mam produkcję 29.01.2022, aktualnie niecałe 97kkm, myślę, że jakieś 98-99% ładowań na AC i wszystko działa jak należy ;).
Podobno padają jak ładuje się cegłą jednofazową.