Zużycie energii EV9

boa

Posiadacz elektryka
Podoba mi się jak dalej prowadzisz do ”samozaorania” i dalej szukasz usprawiedliwień

nic nie dociera … kompletnie nic 😜
Nie szukam usprawiedliwień, a zaorać to Ty się już zaorałeś dawno. Pokazuje tylko, że działam racjonalnie, a nie urwałem się z choinki jak niektórzy. Odpowiedz na proste pytania :)

Vicek

Fachowiec
Ok nie dogadamy się.
Moja opinia jest taka, że mamy w naszym kraju problem ze zbyt szybką jazdą. Każdy jeździ "szybko ale bezpiecznie", "tylko testuje", "chwilowo", "w sprzyjających warunkach", "nocą", a tak naprawdę to "w Niemczech ogólnie to było hłe hłe".
I takie puszczanie oka i odwracanie wzroku trwa już 30 lat. A ludzie nadal giną. Nowe auta dają złudne poczucie bezpieczeństwa a prawda jest taka, że 2.5 tony przy 200 km/h to już balistyka.
EOT z mojej strony .

boa

Posiadacz elektryka
Ok nie dogadamy się.
Moja opinia jest taka, że mamy w naszym kraju problem ze zbyt szybką jazdą. Każdy jeździ "szybko ale bezpiecznie", "tylko testuje", "chwilowo", "w sprzyjających warunkach", "nocą", a tak naprawdę to "w Niemczech ogólnie to było hłe hłe".
I takie puszczanie oka i odwracanie wzroku trwa już 30 lat. A ludzie nadal giną. Nowe auta dają złudne poczucie bezpieczeństwa a prawda jest taka, że 2.5 tony przy 200 km/h to już balistyka.
EOT z mojej strony .
No nie dogadamy się, bo nie rozumiesz co pisze - nakładasz na to swoje wyobrażenia i uogólnienia, a nie słuchasz. To jest krzywdzące dla mnie akurat, ale nie ruszają mnie takie zagrywki. Dziwi mnie natomiast, że zadałem proste pytania, a szczerą odpowiedź Cię przerosła. Cóż…

boa

Posiadacz elektryka
@STMS i @Vicek zastanówcie się jak obniżacie poziom tego forum. Bezmyślnie próbujecie linczować, wyśmiewać, a na proste pytania nie chcecie odpowiedzieć. Fajny ten internet, taki niby anonimowy, można leczyć swoje głębokie kompleksy i deficyty 😂

Vicek

Fachowiec
:) Ok w wątku gdzie publicznie chwalisz się łamaniem przepisów to Ty jesteś pokrzywdzony...
No nie dogadamy się, bo nie rozumiesz co pisze - nakładasz na to swoje wyobrażenia i uogólnienia, a nie słuchasz. To jest krzywdzące dla mnie akurat, ale nie ruszają mnie takie zagrywki. Dziwi mnie natomiast, że zadałem proste pytania, a szczerą odpowiedź Cię przerosła. Cóż…