Plugsurfing - karta RFID - co robię źle?

STMS

Pionier e-mobilności
właśnie nie wiem czy się inni nie wycofali. był artykuł na głównej stronie o promocji i warunki chyba zmieniały się w trakcie. Może poszli za bardzo po bandzie oferując za wszystko 1.35zł.
GW od początku nie brało udziału w tej promocji

Slavekk_

Posiadacz elektryka
nie kumam, aktywowałem, deaktywowałem jeszcze raz i będę wieczorem próbował na elocity
Dżizas, pisz wolniej bo nie idzie zrozumieć.
Dezaktywowales i będziesz próbował?

Czy tej karty się nie aktywuje przez odczyt RFID telefonem?
Coś mi się kołacze, że tak właśnie robiłem.

Czy używasz apki na Androidzie w języku polskim?
Bo tam widzę błąd w tłumaczeniu. Przycisk opisany "karta tymczasowo zablokowana" w rzeczywistości ma funkcję "zablokuj kartę tymczasowo". Użyłeś go?

W jakiej kolejności uruchamiasz ładowarkę?
Kabel do auta i potem karta. Czy czary na ładowarce, karta i potem kabel?
Elocity było czułe na kolejność.

Ev3

Pionier e-mobilności
Właśnie o to chodziło, że z kartą plugshare powinno się ładować na GW za 1.35zł w promocji.
Kto tak powiedział?
To że GDZIEŚ jest po 1.35, nie oznacza że na GW też.
Zobacz sobie ceny w aplikacji.

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Właśnie o to chodziło, że z kartą plugshare powinno się ładować na GW za 1.35zł w promocji.
Nie, ładujesz wg. cen w aplikacji. Nie widziałem tam żadnej stacji GW w takiej cenie.
Wszyscy mówią o tej "promocji" której nikt nie ogłosił, nie wiadomo do kiedy trwa...

STMS

Pionier e-mobilności
Nie, ładujesz wg. cen w aplikacji. Nie widziałem tam żadnej stacji GW w takiej cenie.
Wszyscy mówią o tej "promocji" której nikt nie ogłosił, nie wiadomo do kiedy trwa...
Podobno dostali to mailem info

m.in. Redakcja

vwir

Pionier e-mobilności
Trwa, tylko nie dotyczy stacji GW. Sam ładowałem w tej cenie na Noxo. Praktycznie za połowę regularnej ceny.