Naprawa Tesli 3 po uderzeniach krawężnikiem

viallos

Pionier e-mobilności
To co byście zrobili?
Ja bym się zajął jakimiś poważnymi sprawami a nie kawałkiem pobrudzonego fotela. Chłopie jak dla Ciebie coś takiego urasta do problemu który trzeba wałkowac na ogólnopolskim forum przez ileś stron to jak sobie poradzisz w życiu z naprawde poważnymi problemami?
Radzę się ogarnąć!
Kiedyś będziesz się z tego śmiać jak przez taką pierdołę nie przespałeś kilka nocy 🤣

Kszychu

Pionier e-mobilności
Pal licho fotel. Znajomy pracował w serwisie jednej z luksusowych marek samochodowych. Raz zapomnieli że drzwi w tym modelu otwierają się do góry i przydzwonili nimi w jakieś swoje szpargały. Klient o niczym nosie nie dowiedział, bo znali dobrego lakiernika xD

teślomierz

Fachowiec
Ja bym się zajął jakimiś poważnymi sprawami a nie kawałkiem pobrudzonego fotela. Chłopie jak dla Ciebie coś takiego urasta do problemu który trzeba wałkowac na ogólnopolskim forum przez ileś stron to jak sobie poradzisz w życiu z naprawde poważnymi problemami?
no mam problem ze łbem, na szczęście żyję w dobrobycie i nie mam innych problemów niż samochód i brak baby xD

kamilthusz

Posiadacz elektryka
no mam problem ze łbem, na szczęście żyję w dobrobycie i nie mam innych problemów niż samochód i brak baby xD
Jeżeli zwracasz uwagę na detale, to nie jedna rzecz jeszcze w tym samochodzie wymienisz/zgłosisz do poprawienia. Z mojego doświadczenia nie ma co się tego bać, ani się tym nadmiernie przejmować. w porównaniu z innymi producentami mają dość pro klienckie podejście i nie wykręcają się od odpowiedzialności. A co do drugiego wątku, mimo całego gejowskiego tła, tesla to lep na baby, może i tutaj coś ugrasz 😎

nabrU

Moderator
A co do drugiego wątku, mimo całego gejowskiego tła, tesla to lep na baby, może i tutaj coś ugrasz 😎

No chyba, że 'baba' już jeździ Teslą :p a to spory odsetek u mnie.

Najnowsze dyskusje