Nic, najwyżej będą wymieniać fotel albo poszycie.To co byście zrobili?
Ja bym się zajął jakimiś poważnymi sprawami a nie kawałkiem pobrudzonego fotela. Chłopie jak dla Ciebie coś takiego urasta do problemu który trzeba wałkowac na ogólnopolskim forum przez ileś stron to jak sobie poradzisz w życiu z naprawde poważnymi problemami?To co byście zrobili?
no mam problem ze łbem, na szczęście żyję w dobrobycie i nie mam innych problemów niż samochód i brak baby xDJa bym się zajął jakimiś poważnymi sprawami a nie kawałkiem pobrudzonego fotela. Chłopie jak dla Ciebie coś takiego urasta do problemu który trzeba wałkowac na ogólnopolskim forum przez ileś stron to jak sobie poradzisz w życiu z naprawde poważnymi problemami?
(...) i brak baby xD
Jeżeli zwracasz uwagę na detale, to nie jedna rzecz jeszcze w tym samochodzie wymienisz/zgłosisz do poprawienia. Z mojego doświadczenia nie ma co się tego bać, ani się tym nadmiernie przejmować. w porównaniu z innymi producentami mają dość pro klienckie podejście i nie wykręcają się od odpowiedzialności. A co do drugiego wątku, mimo całego gejowskiego tła, tesla to lep na baby, może i tutaj coś ugrasz 😎no mam problem ze łbem, na szczęście żyję w dobrobycie i nie mam innych problemów niż samochód i brak baby xD
Luz, chłopy też są fajne!no mam problem ze łbem, na szczęście żyję w dobrobycie i nie mam innych problemów niż samochód i brak baby xD
A co do drugiego wątku, mimo całego gejowskiego tła, tesla to lep na baby, może i tutaj coś ugrasz 😎