Tesla Y Nowy Model LAUNCH SERIES dostępny na polskiej stronie. - 264 990 :)

Jaceq

Pionier e-mobilności
Dzięki, czyli na wakacje trzeba będzie zdejmować.
Niekoniecznie. Zależy ile masz bagażu ;-) Pamiętaj, że masz jeszcze całkiem pojemny frunk. Mnie się jeszcze nie zdarzyło pakować ponad półkę na dowolny 3-osobowy wyjazd.

KrzysztofFly

Moderator
Dzięki, czyli na wakacje trzeba będzie zdejmować.
Akurat półka w Y, to najgorsze z możliwych rozwiązań ;) (zdecydowanie lepsza byłaby roleta). Chociaż w Juniperze jest lekko zmieniona wersja i miejsce na nią pod podłogą. Ja akurat codziennie używam bagażnika i zdarza mi się wypełnić całą dostępną w bagażniku przestrzeń, więc moja strasznie mnie wku......, tak więc moja bardzo szybko została zabezpieczona folią stretch i znalazła swoje nowe miejsce na szafie w piwnicy.
IMG_20230519_162648.jpg

KrzysztofFly

Moderator
Może i tak, mam nadzieję, że niedługo będę mógł to sprawdzić :)
No i masz jeszcze mnóstwo miejsca pod podłogą bagażnika ;). A tam naprawdę można mnóstwo rzeczy zmieścić ;).

Jaceq

Pionier e-mobilności
No i masz jeszcze mnóstwo miejsca pod podłogą bagażnika ;). A tam naprawdę można mnóstwo rzeczy zmieścić ;).
Dokładnie. U mnie np. jeździ tam całkiem spora lodówka

nabrU

Moderator
Dyskusję o lodówkach do Tesli przeniosłem tutaj

PAIT

Fachowiec

Do bani.. 😒
Testowałem te opcje przez weekend (1200km) i porównując do pozostałych modeli Tesli fakt, że te nogę nadal trzeba trzymać na pedale przyśpieszenia jest słaby..
Powoli zaczynam zastanawiać się nad rozszerzonym autopilotem, więc Tesla dopięła swego wyrzucając możliwość używania tempomatu i Autopilota na raz ;__;