krzyss
Pionier e-mobilności
Roaming to odpalanie aplikacja jednej firmy ladowarek innej firmy.Co znaczy "być w roamingu" w przypadku Plugsurfing?
Ja tak to rozumiem.
Roaming to odpalanie aplikacja jednej firmy ladowarek innej firmy.Co znaczy "być w roamingu" w przypadku Plugsurfing?
U mnie też mieliło dobrze ponad minutę- Tauron i Eleport.To chyba były jakiś chwilowe problemy. Ładowałem dwa razy na Tauronie przez apkę i nie zauważyłem różnicy w porównaniu do elocity której do tej pory używałem.
To odwrócę pytanie - a można użyć w Polsce Plugsurfing bez roamingu?Roaming to odpalanie aplikacja jednej firmy ladowarek innej firmy.
Ja tak to rozumiem.
ooo Panie rzeczywiście. Przynajmniej ubędzie mi jedna aplikacjaSprawdźcie ceny w aplikacji bo ja teraz wszedłem to za 1,35 zostało Noxo, Eleport i Polenergia. Elocity już drożyzna.
Czepiasz sie…To odwrócę pytanie - a można użyć w Polsce Plugsurfing bez roamingu?
Bo jak nie - to o czym mowa w kontekście tego wątku?
W tym przypadku raczej nie bardzo, a już szczególnie nie w kontekście roamingu lub jego braku (tak zrozumiałem ten Twój wpis).Czepiasz sie…
Moj wpis mial na celu zwrocenie uwagi ze dzialanie karty od aplikacji moze byc niezalezne.