Przewoźna lodówka do Tesli

Jaceq

Pionier e-mobilności
Eeee, TM3 chyba nie ma :unsure: W sumie nigdy nie szukałem i jakoś 'na widoku' nie widzę...
Jakbyś mógł więc sprawdzić czy sięga do podłokietnika, byłbym wdzięczny (y)
ChatGPT twierdzi, że w TM3 nie ma ;-) Sprawdzę po południu i dam znać

nabrU

Moderator

Jaceq

Pionier e-mobilności
Eeee, TM3 chyba nie ma :unsure: W sumie nigdy nie szukałem i jakoś 'na widoku' nie widzę...
Jakbyś mógł więc sprawdzić czy sięga do podłokietnika, byłbym wdzięczny (y)
Dołączony przewód zasilający ma 330 cm długości i w TMY sięga od konsoli centralnej do bagażnika. Proponuję zrobić sobie jakiś "model" ze sznurka i przetestować bo odległości w TM3 mogą być ciut inne ;-)

nabrU

Moderator
Dzięki za sprawdzenie (y)
Hmm, może być mały problem, ale nie z długością przewodu zasilającego :unsure:
Zmierzyłem wymiary schowka i w TM3 wygląda mi to na 60 x 30 x 27 cm (wymiary min. LxWxH), więc wygląda na to że nawet 20L wersja nie wejdzie. Choć oni tam na tym Amazonie nie mogą się zdecydować jakie są wymiary ich produktu ;).

A tak w ogóle to sorki za off-topic

Jaceq

Pionier e-mobilności
Dzięki za sprawdzenie (y)
Hmm, może być mały problem, ale nie z długością przewodu zasilającego :unsure:
Zmierzyłem wymiary schowka i w TM3 wygląda mi to na 60 x 30 x 27 cm (wymiary min. LxWxH), więc wygląda na to że nawet 20L wersja nie wejdzie. Choć oni tam na tym Amazonie nie mogą się zdecydować jakie są wymiary ich produktu ;).
Jest też trochę innych lodówek na Amazon - ja szedłem taką ścieżką, że najpierw właśnie wymierzyłem maksymalny rozmiar i później sprawdzałem wśród tych dostępnych która najbardziej się wpisuje gabarytowo. Ta, którą kupiłem nie była jakaś wybitna, po prostu rozmiarami jest w sam raz oraz miała niezłe opinie. Dodatkowym plusem jest akumulator (dostępny oddzielnie) - utrzyma lodówkę ładnych kilka godzin oraz może służyć jako duży powerbank na wyjeździe. Spokojnie ładuję z niego laptopa i telefon.
A tak w ogóle to sorki za off-topic
Tak, trochę odjechaliśmy od głównego wątku.. Prośba do Moderatora o przeniesienie tej lodówkowej dygresji w bardziej odpowiednie miejsce :)