Ekoen Warszawa

boa

Posiadacz elektryka
Czyli poprzednie bajania jakie to tanie jest ładowanie w trasie, nie były kompletne nawet w Twoim własnym parku, bo już ev9 nie dotyczyły?

Normalnie kręcisz jak Nawrocki.....
O czym Ty mówisz? Kazdy normalny użytkownik ładuje po okolice 2 zł, a ze jesteś forumowym pierdola, któremu zawsze źle…
Nawrockim na forum to Ty co najwyżej jesteś. Zajmij się czymś pożytecznym.

umcus

Pionier e-mobilności
Ktoś chętny do podsumowania ostatnich stron wątku? :) Ja się zgubiłem.

Ps. Jak już offtop, to na całego - obecna ekipa ssie (to tak a'propos Nawrockiego). Jednak to prawda, że im człowiek mniej wie, tym szczęśliwszy.

boa

Posiadacz elektryka
Ktoś chętny do podsumowania ostatnich stron wątku? :) Ja się zgubiłem.

Ps. Jak już offtop, to na całego - obecna ekipa ssie (to tak a'propos Nawrockiego). Jednak to prawda, że im człowiek mniej wie, tym szczęśliwszy.
tak sobie właśnie pomyślałem, że mogę poczuć się jak kandydat w wyborach, a SMTS i ev3 to takie bulterierki strony przeciwnej, które próbują za wszelką cenę pomawiać, kąsać, wymyślać niestworzone historie, doszukiwać się czegokolwiek... No i raz za razem kulą w płot, w sumie to mnie to nawet bawi. Tylko szkoda tego forum, no i SMTS i ev3 mogliby już przestać obrażać inteligencję czytelników, bo nikt tu się nie złapie na te ich tanie chwyty, tworzenie na swój użytek jakiś "faktów" i "prawd", "teorii" kompletnie odjechanych od rzeczywistości...

cooler

Pionier e-mobilności
Widzę że oprócz przekraczania prędkości i łamania przepisów lubisz kraść energię z umowy BMW do ładowania KIA

zajebisty poczciwy człowiek z ciebie … każdy Janusz biznesu powinien brać z ciebie przykład 🤪
Coś z glową nie tak? Brakuje argumentów to atak ad persona?

kubatar

Pionier e-mobilności
Wracając do tematu wątku:
Obserwuję od kilku dni godzinowe oferty cenowe na stronie ekoen, i o ile w dni wolne były mocno skorelowane cenami spot na rynku gieldowym, to dzisiaj się rozjechaly. Trochę nieracjonalne jest tak mocne obniżenie ceny po 22.
Ale to co jest ciekawsze, daje się zauważyć nieproporcjonalnie wysoka cena w godzinach południowych. Intuicja mi podpowiada ze HUBy Ekoen cieszą się duża popularnością zatem ich strategia przynosi efekty. Dzieki takiemu zarzadzaniu moga wygenerowac wieksza marże. Szkoda ze skala jest tak mała.
Oby nowe podejscie przenieśli na pozostale huby.

P.S. znane sa wam plany rozwojowe ich sieci?

Evfan3

Nowy na Forum
Wracając do tematu wątku:
Obserwuję od kilku dni godzinowe oferty cenowe na stronie ekoen, i o ile w dni wolne były mocno skorelowane cenami spot na rynku gieldowym, to dzisiaj się rozjechaly. Trochę nieracjonalne jest tak mocne obniżenie ceny po 22.
Ale to co jest ciekawsze, daje się zauważyć nieproporcjonalnie wysoka cena w godzinach południowych. Intuicja mi podpowiada ze HUBy Ekoen cieszą się duża popularnością zatem ich strategia przynosi efekty. Dzieki takiemu zarzadzaniu moga wygenerowac wieksza marże. Szkoda ze skala jest tak mała.
Oby nowe podejscie przenieśli na pozostale huby.

P.S. znane sa wam plany rozwojowe ich sieci?

Są na kilku MOPach, chcą więcej

Na MOPach nie mają cen dynamicznych, zawsze 2.99zł/kWh

kubatar

Pionier e-mobilności
Dzięki. Te przetargi kojarzę i to raczej perspektywa następnych 2 lat. Bardziej mi chodziło czy aktualnie się coś buduje 🙂